Megteltek a hazai földgáztárolók, 6,4 milliárd köbméter várja a hideget

Infostart
-
 20.10.09 14:33Belföld

Megteltek a magyarországi földgáztárolók, és majdnem másfél milliárd köbméter biztonsági készlet is rendelkezésre áll a fűtési szezon elején.

4 kapcsolódó hír

MEKH: Biztosított a fogyasztók téli gázellátása

Pesti Hírlap
-
 20.10.09 12:35Belföld

Az ország téli földgázellátását a folyamatos földgázimport, a tárolói készletek és a hazai kitermelés együttesen biztosítja. Megteltek a magyar gáztárolók, több mint 6,4 milliárd köbméter földgáz áll rendelkezésre, így a fogyasztók ellátása a fűtési időszakban biztosított – közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pénteken

Biztosított a téli földgázellátás

Magyar Hírlap
-
 20.10.09 10:41Gazdaság

Az ország téli földgázellátását a folyamatos földgázimport, a tárolói készletek és a hazai kitermelés együttesen biztosítja.

Nem maradunk földgáz nélkül télen sem

VG
-
 20.10.09 11:38Tudomány

Az ország téli földgázellátását a folyamatos földgázimport, a tárolói készletek és a hazai kitermelés együttesen biztosítja.

Megteltek a hazai gáztárolók, biztosított a téli földgázellátás

Körös Hírcentrum
-
 20.10.09 16:35Megyei

Megteltek a hazai gáztárolók, így a fogyasztók ellátása a fűtési időszakban biztosított. A betárolási időszak végére a tárolókban több mint 6,4 milliárd m3 földgáz áll rendelkezésre. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) minden évben ellenőrzi a lakossági felhasználók ellátásához szükséges gázforrások…