Átadták Szokolyán a Várhegy kilátót

vasárnap.hu
-
 20.10.09 09:25Belföld

A kilátó átadó ünnepségén Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára elmondta, hogy a kormány jelentős összeggel támogatja...

13 kapcsolódó hír

Szarvasgomba-feldolgozó üzemet adtak át Szolnokon

hirado.hu
-
 20.10.08 20:03Gazdaság

A beruházás innovatív elemeket is tartalmazott, hiszen a feldolgozó a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiát alkalmazza.

248 millió forintból épült szarvasgomba-feldolgozó üzem Szolnokon

Agroinform
-
 20.10.08 16:04Gazdaság

A Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. (NEFAG) szarvasgomba-feldolgozó üzeme hozzájárulhat a hazánkban is több évszázados múltra visszatekintő szarvasgomba-gyűjtés, illetve -fogyasztás hagyományának újraélesztéséhez – mondta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára a beruházás csütörtöki átadásán,…

Szarvasgomba-feldolgozó üzemet adtak át Szolnokon

ProfitLine
-
 20.10.09 00:20Mezőgazdaság

A Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. (Nefag) szarvasgomba-feldolgozó üzeme hozzájárulhat a hazánkban is több évszázados múltra visszatekintő szarvasgomba-gyűjtés, illetve -fogyasztás hagyományának újraélesztéséhez - mondta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára a beruházás csütörtöki átadásán, Szolnokon.

Elültették a Fenntarthatósági Témahét első fáit

Agrotrend
-
 20.10.09 14:12Tudomány

Az emberiség az erdők kapcsán jött rá legelőször, hogy természeti erőforrásaink végesek, az erdők megőrzése pedig elsőként hívta életre a fenntarthatóság gondolatát - ismertette Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a Budakeszi Széchenyi István Általános iskolába szervezett faültetésen.

Bombaüzlet a magyar erdőkben: felélesztik a szarvasgomba kultuszt az országban

A Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. (Nefag) szarvasgomba-feldolgozó üzeme hozzájárulhat a hazánkban is több évszázados múltra visszatekintő szarvasgombagyűjtés, illetve -fogyasztás hagyományának újraélesztéséhez - mondta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára a beruházás átadásán, Szolnokon.

Szarvasgomba-feldolgozó üzemet adtak át Szolnokon

Index
-
 20.10.08 17:22Belföld

Az éves magyar szarvasgomba-termés európai szinten is jelentős.

Munkahelyeket is teremt a szarvasgomba-feldolgozó üzem Szolnokon

Szoljon
-
 20.10.08 20:20Belföld

A szarvasgomba jelentősége az elmúlt tíz-tizenöt évben az erdőgazdálkodókon belül a Nefag Zrt. nevével forrt össze.

Elültették a Fenntarthatósági Témahét első fáit

OrientPress
-
 20.10.09 15:00Belföld

Az emberiség az erdők kapcsán jött rá legelőször, hogy természeti erőforrásaink végesek, az erdők megőrzése pedig elsőként hívta életre a fenntarthatóság gondolatát – ismertette Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a Budakeszi Széchenyi István Általános iskolába szervezett faültetésen.

Szarvasgomba-feldolgozó üzemet adtak át Szolnokon

Szolnoki Napló
-
 20.10.09 10:42Megyei

A Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. (NEFAG) szarvasgomba-feldolgozó üzeme hozzájárulhat a hazánkban is több évszázados múltra visszatekintő szarvasgomba-gyűjtés, illetve -fogyasztás hagyományának újraélesztéséhez - mondta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára a beruházás csütörtöki átadásán, Szolnokon.

Újjáéledhet a szarvasgomba-gyűjtés, és -fogyasztás hagyománya

Magyar Nemzet
-
 20.10.08 15:55Gazdaság

Szolnokon átadták a Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. szarvasgomba feldolgozó üzemét.

Szarvasgomba üzem átadása Szolnokon

Turizmus Online
-
 20.10.09 10:03Recept

Szolnokon átadták a NEFAG Zrt. szarvasgomba feldolgozó üzemet.

Szarvasgomba-feldolgozót avattak Szolnokon

Turizmus.com
-
 20.10.09 09:55Utazás

Felavatták a NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. szarvasgomba-feldolgozó üzemét Szolnokon, ahol hazai alapanyagból állítanak elő közvetlenül felhasználható és konzervtermékeket.

Szarvasgomba-feldolgozó üzemet adtak át Szolnokon

Trademagazin
-
 20.10.09 08:51Gazdaság

A hazai termőterületekről gyűjtött alapanyag feldolgozására létesült üzem olyan piacon értékesít, ahol csak a legkiválóbb minőséggel lehet érvényesülni. A folyamat kezdetét az a felfedezés jelentette, hogy a Nefag Zrt. vagyonkezelésében