Zárt kapus lesz a szerb – magyar

Eurosport
-
 20.10.07 17:17Foci

Zárt kapus lesz vasárnap a Szerbia – Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzés.

10 kapcsolódó hír

Már biztos: zárt kapus lesz a szerb–magyar mérkőzés

Blikk
-
 20.10.07 17:20Foci

A magyar szövetség (MLSZ) szerdai közleménye szerint a helyi hatósági szabályozás értelmében nem lesznek szurkolók a belgrádi összecsapáson.

Zártkapus lesz a szerb-magyar focimeccs

Infostart
-
 20.10.07 16:47Sport

A magyar szövetség (MLSZ) szerdai közleménye szerint a helyi hatósági szabályozás értelmében nem lesznek szurkolók a belgrádi összecsapáson.

Itt a hivatalos bejelentés: a Puskás Arénába jön a Juventus és a Barca

Infostart
-
 20.10.06 19:54Sport

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) engedélyezte, hogy a Ferencváros a Puskás Arénában játssza le a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A Fradi-játékosoknak már nem kell lelki teherrel játszani

Teol
-
 20.10.07 18:30Sport

A komoly tét lekerült a Ferencváros labdarúgóiról, ezért a Bajnokok Ligája csoportszakaszában következő mérkőzésekhez már nem kell nagy lelki teherrel odaállniuk – véli Kárpáti Róbert, a csapat sportpszichológusa.

BL: a Dinamo Kijev nézők előtt játszana az Ftc ellen is

NSO
-
 20.10.07 15:09Foci

A Ferencvárossal azonos négyesbe került Dinamo Kijev el szeretné érni, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a hazai mérkőzésein lehessenek nézők.

Jöhet Messi és Ronaldo a Puskás Arénába

Index
-
 20.10.06 19:59Sport

Az UEFA engedélyezte, hogy a magyar bajnok a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzését a Puskás Arénában játszhassa.

BL - Az FTC labdarúgóinak már nem kell nagy lelki teherrel játszaniuk

Gondola
-
 20.10.07 15:32Sport

A komoly tét lekerült a Ferencváros labdarúgóiról, ezért a Bajnokok Ligája csoportszakaszában következő mérkőzésekhez már nem kell nagy lelki teherrel odaállniuk - véli Kárpáti Róbert, a csapat sportpszichológusa

Nézők nélkül játsszák a szerb-magyar Nemzetek Ligája-meccset

Origo
-
 20.10.07 16:48Foci

A helyi szabályok miatt nem lesznek szurkolók Belgrádban.

Nemzetek Ligája: Zárt kapus lesz a szerb-magyar mérkőzés

Parameter
-
 20.10.07 16:33Határtalan

A magyar szövetség (MLSZ) szerdai közleménye szerint a helyi hatósági szabályozás értelmében nem lesznek szurkolók a belgrádi összecsapáson. A magyar válogatott a törökök otthonában aratott sikerrel kezdte a sorozatot, majd a Puskás Arénában kikapott az orosz csapattól. Marco Rossi együttese a belgrádi meccs előtt, csütörtökön…

NL: lengyel játékvezető dirigál a bolgárok ellen

NSO
-
 20.10.05 20:30Foci

A bolgár Duma című lap hétfő esti híre szerint a lengyel Szymon Marciniak lesz csütörtök este a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtező játékvezetője, s az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján kedden délelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy valóban a 39 éves bíró dirigál Szófiában.