Kilábalás a válságból, de hogyan? – 1200 kkv-t kérdeztek meg

Piac és Profit
-
 20.10.05 14:18Gazdaság

Hat hónappal a világjárvány első hullámát követően a Vodafone a Deloitte bevonásával tanulmányt készített arra vonatkozóan, hogy a COVID válság milyen hatással volt az európai vállalkozásokra. Az 1200 kis- és középvállalkozás bevonásával készült tanulmány rámutatott, hogy a leginkább digitalizált vállalkozások több mint kétszer annyi üzleti…

4 kapcsolódó hír

Ez teheti ellenállóbbá a kkv-kat a járvány hatásaival szemben

Napi.hu
-
 20.10.05 14:54Belföld

A Vodafone a Deloitte bevonásával tanulmányt készített arra vonatkozóan, hogy a koronavírus-válság milyen hatással volt az európai vállalkozásokra. Az 1200 kis- és középvállalkozás megkérdezésével készült tanulmány rámutatott, hogy a leginkább digitalizált vállalkozások több mint kétszer annyi üzleti lehetőséget tudtak megragadni a…

A kkv-k digitalizációja segíti a válságból való kilábalást

Médiapiac
-
 20.10.05 13:34Gazdaság

Hat hónappal a világjárvány első hullámát követően a Vodafone a Deloitte bevonásával tanulmányt készített arra vonatkozóan, hogy a COVID válság milyen hatással volt az európai vállalkozásokra.

A digitalizált kkv-k jobban átvészelik a járványidőszakot

Computerworld
-
 20.10.06 13:44Infotech

Tanulmány készült arról, hogyan érintette a járványhelyzet a vállalkozásokat: a jelek szerint a technológiai szinten felkészültek könnyebben alkalmazkodtak.

A Kkv-K Digitalizációja Segíti A Válságból Való Kilábalást

onBrands
-
 20.10.06 12:21Média

A Vodafone a Deloitte bevonásával tanulmányt készített arról, hogy a Covid válság milyen hatással volt az európai vállalkozásokra.