Hitted volna? Megjelentek az összefogás-szavazók. Olvad a Fidesz előnye!

Ez a lényeg
-
 20.10.03 10:33Vélemény

Sok olyan válaszadó van, aki úgy nyilatkozott, hogy csakis az ellenzéki összefogásra szavazna - mondta lapunknak Pulai András közvélemény-kutató, a Publicus Intézet vezetője. A Fidesz és a kormányváltók támogatottsága közel azonos.

8 kapcsolódó hír

Publicus: három magyarból egy ellenzéki, egy fideszes, egy bizonytalan

Napi.hu
-
 20.10.03 12:37Belföld

A Publicus Intézet friss kutatása szerint a Fidesz-KDNP támogatottsága 30, az ellenzéké 31 százalékos a teljes lakosság körében, míg 34 százalék bizonytalan. A kormányoldal viszont egységes, addig az ellenzéki pártok tagoltak és megoszlanak a szavazatok. Az emberek egy része már csak egy teljes összefogásra szavazna.

Megszületett az összefogás szavazó

Index
-
 20.10.03 12:06Belföld

Jóllehet csak 2 százalékra mérte ezt a csoportot a Publicus Intézet, amelynek szeptemberi felmérése nem mutat nagy változásokat a pártpreferenciákban.

Egyre többen csak az ellenzéki összefogásra szavaznának

Népszava
-
 20.10.03 07:00Belföld

- A legutóbbi párttámogatottsági közvélemény-kutatásunk egy új jelenséget mutatott meg nekünk: az "összefogás" szavazó születését – nyilatkozta lapunknak Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója.

A választók már inkább összefogásra, mint pártokra szavaznának?

Hírklikk
-
 20.10.03 18:04Belföld

A Publicus Intézet legutóbbi kutatása már nemcsak pártokra, hanem az „összefogásra”, mint vízióra is kategorizál, ugyanis „azt vettük észre, hogy az „egyéb” válaszadók között sok olyan választópolgár szerepelt, akik az összefogást említették, nem kifejezetten pártokat. Ezért hoztuk létre ezt az új, egyelőre vizionált kategóriát” – mondta a Klikktv-

Itt és most születik az “összefogás” szavazó

Városi Kurír
-
 20.10.03 15:55Belföld

A legutóbbi párttámogatottsági közvélemény-kutatásunk egy új jelenséget mutatott meg nekünk: az “összefogás” szavazó születését – véli a Publicus Intézet. Az elmúlt pár hónapban végzett országos, és helyi méréseink során arra lettünk figyelmesek, hogy megnőtt az “egyéb pártot” választók aránya. Nyomozás után kiderült, sok olyan válaszadó…

A Publicus Intézet szerint megszülettek az ellenzéki összefogás szavazói

Azonnali
-
 20.10.03 10:47Vélemény

A teljes népességben kettő, a biztos pártválasztók körében már négy százaléknyian nem valamelyik pártra külön, hanem az ellenzéki összefogásra szavaznának.

Megszületett az „összefogás”-szavazó

Magyar Hang
-
 20.10.03 08:48Belföld

A Fidesz támogatottsága az összes megkérdezett körében változatlan, 30 százalék a Publicus legfrissebb mérése szerint.

Módszertani furcsaságok: egy új közvéleménykutatás szerint a biztos pártválasztók négy(!) százaléka szavazna a teljes …

ma7.sk
-
 20.10.03 12:30Határtalan

"Egyre többen csak az ellenzéki összefogásra szavaznának" - ezzel a címmel jelent meg néhány órával ezelőtt egy írás a Népszavában arról a friss közvélemény-kutatásról, amelyet az erősen ellenzéki becsípődésű Publicus Intézet készített éppen a lap megrendelésére.