Nemes célt támogat az MTK a Budafok elleni bajnokiján

M4 Sport
-
 20.10.01 17:27Foci

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja.

6 kapcsolódó hír

Havonta 5 percen múlhat a nők élete – az önvizsgálat életet menthet

Drive Me Baby
-
 20.09.30 18:00Gazdaság

Évente több mint 500 ezer életet követel a mellrák a világon, pedig az időben észrevett daganat már nagy valószínűséggel gyógyítható.

Az MTK ellen játszik péntek este BMTE – az MTK-sok rózsaszínben lépnek a pályára

Ittlakunk
-
 20.10.02 05:51Budapest 22. ker

Október másodikán, az NB1 hatodik fordulójában az MTK ellen lép pályára a Budafoki MTE csapata (a Hidegkuti Nándor Stadionban, este nyolckor).A budafokiak a szokásos mezükben, az MTK-sok viszont rózsaszínben.Csatlakozott a csapat a Rózsaszín október mozgalomhoz, amely a mellrák megelőzésének leghatékonyabb módszerére, a…

Mtk: rózsaszín mezével nemes célt szolgál a klub

NSO
-
 20.10.01 15:36Foci

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos oldalán jelezte, hogy csatlakozott a Rózsaszín október mozgalomhoz, amely a mellrák megelőzésének leghatékonyabb módszerére és a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja - rózsaszín mezben játszik az MTK az újonc ellen

Csakfoci
-
 20.10.01 09:56Foci

Idén az MTK Budapest labdarúgócsapata is csatlakozott a Rózsaszín október mozgalomhoz, amely a mellrák megelőzésének leghatékonyabb módszerére, a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

Havonta 5 percen múlhat a nők élete

Hiába tudják a magyar nők, hogy fontos az önvizsgálat, nagy részük mégsem tesz a megelőzésért, pedig az időben észrevett emlődaganat nagy eséllyel gyógyítható. Október 1. a Mellrák Világnapja, a “Rózsaszín október” pedig a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ezen kezdeményezések pont azért jöttek létre, hogy felhívják a figyelmet a nők körében…