Feloldották a zárlatot, elsőként egy fertőzöttekkel teli hajó kötött ki Pireuszban

168 Óra Online
-
 20.09.29 10:37Külföld

Befutott kedden az Athén melletti Pireusz kikötővárosba az a német kirándulóhajó, amely az év első felében a koronavírus-járvány miatt bevezetett zárlat feloldása után elsőként tért vissza Görögországba, de rövid időn belül kiderült, hogy a személyzet több tagja is fertőzött.

8 kapcsolódó hír

Járvány egy tengeri kirándulóhajón Görögországban

888.hu
-
 20.09.29 11:00Külföld

Befutott kedden az Athén melletti Pireusz kikötővárosba az a német kirándulóhajó, amely az év első felében, a koronavírus-járvány miatt bevezetett zárlat feloldása után elsőként tért vissza Görögországba, de rövid időn belül kiderült, hogy fedélzetén a személyzet több tagja is fertőzött – jelentette az ANA görög hírügynökség.

Visszatért Görögországba egy szállodahajó, de több fertőzöttet is találtak a fedélzeten

ATV
-
 20.09.29 13:06Külföld

Befutott kedden az Athén melletti Pireusz kikötővárosba az a német kirándulóhajó, amely az év első felében a koronavírus-járvány miatt bevezetett zárlat feloldása után elsőként tért vissza Görögországba, de a fedélzetén rövid időn belül kiderült, hogy a személyzet több tagja is fertőzött - jelentette az ANA görög hírügynökség.

Több fertőzöttet is találtak egy német tengeri kirándulóhajón

Infostart
-
 20.09.29 12:08Külföld

A személyzet több tagjának fertőzöttsége merült fel.

A koronavírus kedveli a turistahajókat

ma7.sk
-
 20.09.29 10:29Külföld

Befutott kedden az Athén melletti Pireusz kikötővárosba az a német kirándulóhajó, amely az év első felében a koronavírus-járvány miatt bevezetett zárlat feloldása után elsőként tért vissza Görögországba, de a fedélzetén rövid időn belül kiderült, hogy a személyzet több tagja is fertőzött - jelentette az Ana görög hírügynökség.

Többen megfertőződtek koronavírussal egy kirándulóhajón Görögországban

ma.hu
-
 20.09.29 12:39Külföld

A kirándulóhajóra induláskor csak egészséges utasok szállhattak fel, negatív koronavírus-teszttel.

Többen megfertőződtek koronavírussal egy kirándulóhajón Görögországban

Parameter
-
 20.09.29 12:06Külföld

A német TUI vállalat által működtetett Mein Schiff 6 nevű hajó 922 utast és 666 fős személyzetet szállít. Senki nem szállhat partra Athénban, először a görög egészségügyi hatóságok koronavírus-teszteket végeznek a hajón. A TUI közlése szerint a fertőzött alkalmazottak tünetmentesek. A görög sajtóban kedden olyan hírek is megjelentek, hogy…

Fertőzöttekkel a fedélzeten kötött ki egy német kirándulóhajó Pireuszban

Pesti Hírlap
-
 20.09.29 11:15Külföld

Befutott kedden az Athén melletti Pireusz kikötővárosba az a német kirándulóhajó, amely az év első felében a koronavírus-járvány miatt bevezetett zárlat feloldása után elsőként tért vissza Görögországba, de a fedélzetén rövid időn belül kiderült, hogy a személyzet több tagja is fertőzött. Az ANA görög hírügynökség jelentése szerint a német TUI váll

Több koronavírus-fertőzött van egy tengeri kirándulóhajón Görögországban

Origo
-
 20.09.29 10:41Külföld

A német hajó 922 utast és 666 fős személyzetet szállít.