Donald Trump gyógyszertesztet akar Joe Bidentől

Demokrata
-
  20.09.28 10:46 Külföld

Nagyon határozottan drogtesztet fogok kérni az aluszékony Joe Bidennél – mondta Trump, aki beleegyezik a saját vizsgálatába is.

10 kapcsolódó hír

Donald Trump gyógyszertesztet akar ellenfelétől, Joe Bidentől

ATV
-
  20.09.28 06:34 Külföld

Donald Trump amerikai elnök gyógyszertesztet akar választási kihívójától, a demokrata párti Joe Bidentől a keddi elnökjelölti vita előtt, a Biden-kampány szerint Trump fő vitatémája csupán egy vizeletminta.

Mi lehet a következő választások csodafegyvere?

Napi
-
  20.09.27 14:46 Külföld

Joe Biden az amerikai demokraták elnökjelöltje nehéz helyzetbe került azzal, hogy a legfelsőbb bíróság egyik tagja meghalt, és nagy vitatémává vált, hogy utódáról az elnökválasztás előtt vagy után kellene-e e dönteni. Ha belemegy az erről szóló vita iszapbirkózásába, akkor nem arról fog szólni a kampánya, amiről szeretné.

Mire fognak figyelni a befektetők az első Trump-Biden vitán?

Portfolio
-
  20.09.28 10:17 Külföld

A holnapi Joe Biden és Donald Trump közötti amerikai elnökválasztási vitát a várakozások szerint rekordméretű közönség fogja figyelemmel követni. Amellett, hogy milyen gazdasági és külkereskedelmi tervekkel rukkolnak elő a jelöltek a legfontosabb végső soron az lesz majd, hogy ez miként alakítja a várható győzelmi esélyeiket. Ez lehet…

Trump gyógyszertesztet akar Bidentől, aki szerint Trumpnak ez a fő vitatémája

Propeller
-
  20.09.28 06:18 Külföld

Donald Trump amerikai elnök gyógyszertesztet akar választási kihívójától, a demokrata párti Joe Bidentől a keddi elnökjelölti vita előtt, a Biden-kampány szerint Trump fő vitatémája csupán egy vizeletminta. Az amerikai elnök vasárnap délelőtt a Twitteren fejtette ki, hogy doppingvizsgálatot, azaz gyógyszertesztet akar az első elnökjelölti vita elő

A náci propagandaminiszterhez hasonlította Trumpot a demokraták jelöltje

Hírklikk
-
  20.09.28 06:17 Külföld

Donald Trump amerikai elnök gyógyszertesztet akar választási kihívójától, a demokrata párti Joe Bidentől a keddi elnökjelölti vita előtt. A Biden-kampány szerint, Trump fő vitatémája csupán egy vizeletminta.

Trump vizeletmintát akar Bidentől, gyanús neki, hogy ellenfele szed valamit

Pesti Hírlap
-
  20.09.28 05:27 Külföld

Donald Trump amerikai elnök gyógyszertesztet akar választási kihívójától, a demokrata párti Joe Bidentől a keddi elnökjelölti vita előtt, a Biden-kampány szerint Trump fő vitatémája csupán egy vizeletminta. Az amerikai elnök vasárnap délelőtt a Twitteren fejtette ki, hogy doppingvizsgálatot, azaz gyógyszertesztet akar az első elnökjelölti vita előt

Trump gyógyszertesztet akar Bidentől

Magyar Nemzet
-
  20.09.28 08:16 Külföld

Az amerikai elnök vasárnap délelőtt a Twitteren fejtette ki, hogy doppingvizsgálatot, azaz gyógyszertesztet akar az első elnökjelölti vita előtt kihívójától.

Trump gyógyszertesztet akar Bidentől

VG
-
  20.09.28 07:20 Külföld

Az amerikai elnök doppingvizsgálatot akar az első elnökjelölti vita előtt Bidennél, megvizsgálandó, hogy a politikus kap-e bármilyen teljesítménynövelő szert.

A Kamala-kabinet

ma7.sk
-
  20.09.27 09:43 Vélemény

Kétségtelen, akadnak fontosabb témák is egy aprócska elszólásnál. A múlt hétvégén elhunyt az amerikai liberálisok ikonikus figurája, a Trump alatt már-már konzervatívba fordult Legfelsőbb Bíróság tagja, Ruth Bader Ginsburg. A köztiszteletnek örvendő szakember halálával újabb frontvonal nyílt a lassan finisbe forduló választási kampányban,…

Trump gyógyszertesztet akar Bidentől

hirado.hu
-
  20.09.28 06:10 Külföld

Donald Trump amerikai elnök gyógyszertesztet akar választási kihívójától, a demokrata párti Joe Bidentől a keddi elnökjelölti vita előtt, a Biden-kampány szerint Trump fő vitatémája csupán egy vizeletminta.