Molnár Zsolt: az ellenzéki összefogás a lényeg, és nem a pártpolitika

ATV
-
 20.09.28 09:08Belföld

Az MSZP országgyűlési képviselője az ATV Start című műsorában kommentálta Bajnai Gordon és a Momentum lehetséges kapcsolatát, és értékelte a Fidesz mohácsi győzelmét is.

6 kapcsolódó hír

Megszólalt Bajnai Gordon a visszatéréséről

24.hu
-
 20.09.27 12:17Belföld

Viszont aktívan támogat egyes ellenzéki szereplőket. Például momentumosokat is.

Megszólalt Bajnai Gordon: "Kényelmetlen helyzetben találtam magam az elmúlt napokban"

Propeller
-
 20.09.27 17:51Belföld

„Oszkó Péter volt pénzügyminiszter úr is segít bennünket, és szoktam Bajnai Gordon volt miniszterelnök úrral is egyeztetni” – nyilatkozta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke csütörtökön az Inforádióban arról, hogy kik segítik a párt választási, vagy ahogy a politikus fogalmazott, kormányzati felkészítését. Ez több helyen már úgy jelent meg a…

Bajnai Gordon is cáfolta a Momentum elnökét

Hírklikk
-
 20.09.27 12:39Belföld

„Hozzáállásomban nincs és nem várható változás: a pártpolitikában nem tervezek részt venni, viszont az általam régóta sürgetett ellenzéki összefogás hiteles szereplőit, ha ezt igénylik, mindenkor támogatni fogom... Ezen túlmutató politikai ambícióim nincsenek” – szögezte le legfrissebb Facebook-bejegyzésében Bajnai Gordon, aki Fekete-Győr…

Bajnai Gordon mégsem tér vissza a politikába , de szívesen segíti a „maffiakormány” leváltását

Népszava
-
 20.09.27 14:29Belföld

A volt kormányfő sem a Momentum színeiben vagy oldalán nem akar semmilyen szerepet vállalni, ellenben minden ellenzékit támogat.

Bajnai megszólalt: nem tervez a pártpolitikában részt venni

Magyar Hang
-
 20.09.27 12:53Belföld

Bajnai a eírta, hogy Fekete-Győr András valóban egyeztetni szokott vele, ettől függetlenül nem tervezi, hogy aktívabb szerepet vállal a politikában.