Pollenhelyzet – Csökken a parlagfű pollenszórása

Napidoktor
-
 20.09.24 08:33Egészség

A parlagfű pollenszórása az elkövetkező napokban várhatóan országosan a magas tartományból fokozatosan közepes szintre csökken – írta a tisztifőorvosi Facebook-oldal. Elszórtan, leginkább az ország középső, illetve déli régiójában még előfordulhat magas pollenkoncentráció, illetve záporok környezetében az erős szél hatására felkavarodó…

6 kapcsolódó hír

Fellélegezhetnek az allergiások: visszavonulót fúj a parlagfű

Beol
-
 20.09.24 10:00Életmód

A parlagfű pollenszórása az elkövetkező napokban várhatóan országosan a magas tartományból fokozatosan közepes szintre csökken.

Lassan vége a pollenszezonnak

Index
-
 20.09.25 07:44Időjárás

Az eddigi meleg és száraz időjárás erősítette a pollenallergiások tüneteit, ám a közelgő esőzések miatt csökkenni fog a levegő pollentartalma.

Csökkenni fog a levegőben a parlagfű pollenkoncentrációja

Pécs Aktuál
-
 20.09.25 04:09Egészség

Az előrejelzések szerint változékonyra fordul időjárásunk a következő napokban. Esőre és lehűlésre is számítani kell. Ez a parlagfű pollen-szórásának nem kedvez, így a következő napokban a magas-nagyon magas tartományból várhatóan fokozatosan közepes szintre csökken a koncentráció, ezzel párhuzamosan enyhülhetnek az allergiások…

Pollenhelyzet - Csökken a parlagfű pollenszórása

Pécsi Napilap
-
 20.09.24 12:36Megyei

A parlagfű pollenszórása az elkövetkező napokban várhatóan országosan a magas tartományból fokozatosan közepes szintre csökken - írta a tisztifőorvosi Facebook-oldal szerdán.

Csökken a parlagfű pollenszórása

Kanizsa Újság
-
 20.09.24 09:25Megyei

A parlagfű pollenszórása az elkövetkező napokban várhatóan országosan a magas tartományból fokozatosan közepes szintre csökken.

Parlagfűpollen - Térképen mutatjuk a pollenterhelést

Alon
-
 20.09.23 11:07Megyei

Fokozatosan csökken a pollenszórás, de néhol még előfordulhat magas pollenkoncentráció.