Idén ősszel koccinthatunk a Balaton Napján

Balaton.hu
-
  20.09.22 07:10 

Az idei évben a járványügyi intézkedésekből kifolyólag elmaradt az általában tavasszal esedékes Balaton Napja. A Balaton “körbekoccintása” BalatonBorral idén ősszel lesz, egységesen szeptember 26-án, szombaton 15 órakor. Fokozatosabb lett az átmenet a nyárból az őszbe turisztikailag is, tehát a szeptemberi nyárra, az egyre többször és egyre…

5 kapcsolódó hír

Kilenc tóparti településen lesznek programok a Balaton Napján

ma.hu
-
  20.09.21 22:30 Belföld

Az őszi időszak is szép, élménygazdag a Balatonnál.

Balaton Napja - Kilenc tóparti településen lesznek programok

Dunaújváros
-
  20.09.21 20:08 Megyei

A tavasszal elmaradt Balaton Napját idén szeptember 26-án, szombaton tartják kilenc tóparti településen, a programsorozattal arra hívják fel a figyelmet a szervezők, hogy az őszi időszak is szép, élménygazdag a Balatonnál.

Balaton Napja 2020 - Kilenc tóparti településen lesznek programok

zene.hu
-
  20.09.22 05:03 Zene

A tavasszal elmaradt Balaton Napját idén szeptember 26-án, szombaton tartják kilenc tóparti településen, a programsorozattal arra hívják fel a figyelmet a szervezők, hogy az őszi időszak is szép, élménygazdag a Balatonnál - közölte a szervező Balatoni Kör szóvivője az MTI-vel hétfőn.

Balaton Napja: balatoni borok és programok 9 településen

LikeBalaton
-
  20.09.22 17:00 Utazás

A tavasszal elmaradt Balaton Napját idén szeptember 26-án, szombaton tartják kilenc tóparti településen. A programsorozattal arra hívják fel a figyelmet a szervezők, hogy az őszi időszak is szép, élménygazdag a Balatonnál.

Szombaton őszi szezonnyitóként tartják meg a Balaton Napját

hírbalaton
-
  20.09.21 11:29 Belföld

Idén az ismert okokból nem tudták tavasszal megtartani nyárnyitó programként, így ősszel tartják a Balaton Napját, megmutatva, hogy az őszi időszak is szép, élménygazdag a Balatonnál. A Balaton körbekoccintása BalatonBorral egységesen szeptember 26-án 15 órakor lesz az egyes helyszíneken, ami által jelképesen összekapcsolódnak a…