4 kapcsolódó hír

Az Árpád Fejedelem Gimnáziumban és a Janus Pannonius Gimnáziumban is koronavírusos lett egy diák

PécsiStop
-
  20.09.22 13:57 Megyei

A Pécsma.hu információi szerint igazoltan koronavírusos lett a pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola egyik diákja, valamint a Janus Pannonius Gimnázium egyik diákjának koronavírustesztje is pozitív lett.

A siófoki Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban megbetegedés miatt egy hét online oktatás lesz

hírbalaton
-
  20.09.21 17:56 Belföld

Mivel egy oktatónk igazoltan koronavírusos lett, pozitív lett a teszteredménye, ezért a siófoki Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban egy hétig online tanulnak diákjaink. Ez idő alatt a teljes intézmény fertőtlenítése megtörténik – az iskola közleménye szerint. Csaknem hétszáz diák jár és közel hetven tanár dolgozik az oktatási intézményben és…

Táblagépekre és statisztikára várnak a vörös forgatókönyvvel kezdett iskolában

Székelyhon
-
  20.09.22 15:21 Határtalan

Hargita megyében egy sem, Maros megyében pedig egy település oktatási intézménye kezdte vörös forgatókönyv szerint a tanévet. A mezőmadarasi gyerekek több mint egy hete online rendszerben tanulnak, nagy részük szülei telefonjáról kapcsolódott be az oktatásba, és a kormány által beígért 104 táblagépre várnak.

Koronavírusos lett két pitvarosi diák

Promenad
-
  20.09.21 11:24 Megyei

Ezért mától egészen jövő hétfőig digitális órarendben azaz odahaza tanulnak a hetedikes és a nyolcadikos diákok. A két tanuló már a gyanú óta nem jár az iskolába, a suliban csak a tantermekben nem kell szájmaszkot hordani, ha biztosítható a megfelelő védőtávolság.