Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását

GazdaságPortál
-
 20.09.21 16:30Gazdaság

Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását, amelynek értelmében az áruházlánc fejleszti, valamint az egész országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait – közölte Rigó Csaba Balázs, a hivatal elnöke hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. A versenyhivatal azért folytatott…

14 kapcsolódó hír

Óriási ígérettel bújt ki a bírság alól a Tesco: ez sokak életét könnyítheti meg

Mandiner
-
 20.09.22 10:44Gazdaság

Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (Gvh) a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását, amelynek értelmében az áruházlánc fejleszti, valamint az egész országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait – közölte Rigó Csaba Balázs, a hivatal elnöke hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Országos lesz a Tesco házhozszállítása a GVH miatt

vg.hu
-
 20.09.21 16:26Gazdaság

A Versenyhivatal elfogadta a 407 millió forint értékű kötelezettségvállalást a probléma feloldására.

Hamarosan országszerte, kisebb településekre is házhoz szállít a Tesco

Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását, amelynek értelmében az áruházlánc fejleszti, valamint az egész országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait.

Itt a Tesco bejelentése: az egész országban lesz házhozszállítás

Pénzcentrum
-
 20.09.21 16:45Belföld

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Tesco kötelezettségvállalását, mely alapján fejleszti, valamint a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait. A Versenyhivatal azért folytatott eljárást

Az egész országban házhoz jön a Tesco

Azenpenzem
-
 20.09.21 15:20Gazdaság

Nem hívta fel a figyelmet a Tesco, hogy nem tud garanciát vállalni az általa online kínált termékek kiszállítására, amit a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) erősen kifogásolt. Az áruházlánc végül vállalta: a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait.

Elfogadta a GVH a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását

ProfitLine
-
 20.09.22 07:00Gazdaság

Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását, amelynek értelmében az áruházlánc fejleszti, valamint az egész országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait - közölte Rigó Csaba Balázs, a hivatal elnöke hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

A GVH szabad utat engedett a Tescónak

Napi.hu
-
 20.09.21 15:13Belföld

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megengedte, hogy a Tesco fejlessze, valamint a teljes országra kiterjessze a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait, miután a versenyhivatal elfogadta az áruházlánc kötelezettségvállalását.

Nagy vállalást tett a Tesco – országos lesz a kiszállítás

MMonline
-
 20.09.22 08:53Cégvilág

407 millió forintos önkéntes kötelezettségvállalást tett a Tesco arra, hogy fejleszti és az egész országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait. Az ügy előzménye, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást folytatott a Tesco-Global Áruházak Zrt.-vel szemben, mert a vállalkozás nem tette egyértelművé, hogy honlapja…

Országos házhosszállítást vezet be a Tesco

Jogászvilág
-
 20.09.22 14:00Gazdaság

A versenyhatóság vizsgálatában megállapította, hogy a Tesco nem tette egyértelművé, hogy az online shopja nem webáruház és nem tájékoztatta a fogyasztókat a helyettesítő termék kiszállításáról.

Országos webáruházat épít ki Magyarországon a Tesco a GVH közbelépésére

Portfolio
-
 20.09.21 14:55Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Tesco kötelezettségvállalását, mely alapján fejleszti, valamint a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait - közölte a Versenyhivatal.

Országos webáruházzá válik a Tesco online bevásárlás szolgáltatása

Media1
-
 20.09.22 06:53Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást folytatott a Tesco ellen, de a folyamat büntetés helyett végül azzal zárult, hogy a hatóság fogadta a vállalat kötelezettségvállalását, hogy fejleszti, valamint a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait.

A Tesco fejlesztéssel válaszolt az eljárásra

Infostart
-
 20.09.21 16:05Gazdaság

Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Tesco 407 millió forintos kötelezettségvállalását, amelynek értelmében az áruházlánc fejleszti, valamint az egész országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait - közölte Rigó Csaba Balázs, a hivatal elnöke.

Gvh eljárás miatt fejleszt a Tesco

Médiapiac
-
 20.09.21 17:04Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a Tesco kötelezettségvállalását, mely alapján fejleszti, valamint a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait.

Rászólt a GVH a Tescóra, az egész országba kiszállítást ígér az üzletlánc

HVG
-
 20.09.21 15:44Gazdaság

Vállalta a Tesco, hogy webáruházzá fejleszti az online vásárlás lehetőségét, így megúszta a büntetést. Első ránézésre lehet, hogy nem egyértelmű, mi a kettő közötti különbség, de a GVH szerint az áruházlánc nem tette egyértelművé, melyikről van szó.