Kigyulladt egy ötven négyzetméteres hodály Hajdú-Bihar megyében

ATV
-
 20.09.20 18:50Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű hodály vasárnap délután Monostorpályiban, a Damjanich utcában. A tűzhöz a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották el a lángokat. A tűz érintette az épület melletti farakást és a száraz avart is.

5 kapcsolódó hír

Szalmabálák kaptak lángra Medgyesbodzás mellett

Propeller
-
 20.09.21 07:28Baleset-bűnügy

Mintegy százötven darab körbála ég a község külterületén. Mintegy százötven darab körbála ég Medgyesbodzás külterületén. A tűzesethez a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral a kazal melletti területet védik. A helyszínre egy erőgép is érkezik, hogy segítse a tűzoltási munkálatokat. (Katasztrófavédelem)

Mintegy kétezer szalmabála ég Bőcs külterületén

hirado.hu
-
 20.09.20 21:44Baleset-bűnügy

A miskolci és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral dolgoznak a lángok megfékezésén. 

Melléképület lángolt Eszteregnyén

Teljes terjedelmében égett egy 50 négyzetméteres melléképület hétfő délelőtt Eszteregnyén, a Fő utcában. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűzesetben érintett épületből a robbanásveszély elkerülése érdekében egy acetilén palackot is kihoztak – tájékoztatott a Zala Megyei…

Hulladék égett Tiszalök külterületén

Háztartási hulladék égett körülbelül húsz négyzetméteren, Tiszalök külterületén. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották a lángokat. Az egység utómunkálatokat végez a helyszínen.

Szalmabálák kaptak lángra Medgyesbodzás külterületén

Szalmabálák kaptak lángra Medgyesbodzás külterületén. Mintegy százötven darab körbála ég a község külterületén. Mintegy százötven darab körbála ég Medgyesbodzás külterületén. A tűzesethez a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral a kazal melletti területet védik. A helyszínre egy erőgép is érkezik, hogy segítse…