Újabb aláírásgyűjtésbe kezd az LMP

Demokrata
-
  20.09.19 12:32 Belföld

Aláírásgyűjtésbe kezdett az LMP, hogy a kormány csökkentse öt százalékra az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adóját.

5 kapcsolódó hír

Aláírásgyűjtésbe kezdett az LMP

ATV
-
  20.09.19 11:45 Belföld

Aláírásgyűjtésbe kezdett az LMP az ország számos pontján annak érdekében, hogy a kormány csökkentse öt százalékra az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adóját - mondta a párt társelnöke szombaton, a budapesti Fény utcai piacnál tartott, a Facebookon online is közvetített sajtótájékoztatón.

Az élelmiszerek áfájának csökkentéséért gyűjt aláírást az LMP

Infostart
-
  20.09.19 15:49 Belföld

Aláírásgyűjtésbe kezdett az LMP az ország számos pontján annak érdekében, hogy a kormány csökkentse öt százalékra az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adóját - mondta a párt társelnöke szombaton, a budapesti Fény utcai piacnál tartott sajtótájékoztatón.

LMP: sok családnak már akár egy lecsó megfőzése is luxusnak számít

Magyar Hang
-
  20.09.19 12:18 Belföld

Aláírásgyűjtésbe kezdett a párt annak érdekében, hogy a kormány csökkentse öt százalékra az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adóját.

Debrecenben is gyűjti az aláírásokat az LMP az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséért

Dehir
-
  20.09.19 10:29 Megyei

Debrecen - Az LMP az alapvető élelmiszerek esetében 27-ről 5 százalékra csökkentené az áfát. A Fidesz szerint az ellenzéki párt egyszer sem szavazta meg az áfacsökkentési kérdéseket.

Ungár Péter aláírásokat gyűjt az élelmiszerek áfájának csökkentésért

Nyugat
-
  20.09.18 19:38 Megyei

Szombaton Szombathelyen is alá lehet írni.