Pest megyében is embercsempészeket fogtak

Demokrata
-
  20.09.19 13:03 Baleset-bűnügy

Tizenhat határsértőt és két román embercsempészt fogott el a rendőrség szombat reggel az M0-s autóút annahegyi pihenőjénél.

7 kapcsolódó hír

Illegális fegyverek miatt őrizetbe vettek egy orvvadászt Siófokon

Agroinform
-
  20.09.19 09:00 Baleset-bűnügy

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket találtak egy orvvadásznál; őt és társát Siófokon vették őrizetbe – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

A 13 határsértő ismét Romániában, az embercsempész pedig őrizetben

Police
-
  20.09.19 15:22 Baleset-bűnügy

A 13 határsértő ismét Romániában, az embercsempész pedig őrizetben Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 19., szo - 15:22 Tizenhárom határsértőt adtak át a Békés megyei rendőrök a román hatóságnak. A gyanú szerint egy román állampolgár segített nekik abban, hogy illegálisan átutazzanak Magyarországon.

Tizenhat határsértőt és két embercsempészt fogtak el az M0-son

ma.hu
-
  20.09.19 12:29 Baleset-bűnügy

Az utasok afgán állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat, jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

Éjjel próbálkoztak belógni a migránsok, de Kásádnál lebuktak

Pécsi Újság
-
  20.09.19 08:23 Baleset-bűnügy

A rendőrök négy külföldi férfit tartóztattak fel Kásád térségében - olvasható a police.hu oldalon. A rendőrök szeptember 18-án, pénteken 23 órakor négy illegális migránst tartóztattak fel Kásád térségében. A férfiakból álló csoport tagjai szír és líbiai állampolgároknak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi…

Tizenhárom határsértőt és egy embercsempészt fogtak el a rendőrök Kondoros közelében

A 44-es számú főúton, Kondoros külterületén a rendőrök elfogtak egy román férfit, aki a gyanú szerint segített illegálisan átjutni tizenhárom külföldinek Romániából Magyarországra. A rendőrök előállítják az embercsempészt és a határsértőket. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. szeptember 19-én, 4 óra 15 perc körül a…

Illegális bevándorlás - Embercsempészt fogtak el Harkányban

Pécsi Napilap
-
  20.09.18 10:15 Baleset-bűnügy

Embercsempészt fogtak el a rendőrök csütörtök hajnalban a Baranya megyei Harkányban, később pedig a környéken tizenhárom migránst tartóztattak fel - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Tragikus baleset történt Debrecen közelében

Debreceni Nap
-
  20.09.19 18:41 Baleset-bűnügy

Két autó ütközött össze eddig tisztázatlan okból szeptember 19-én 16 óra 30 perc körül a 33-as számú főúton,  Nagyhegyes és Debrecen között. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, ketten pedig megsérültek. A helyszínelés idején teljes útlezárás van érvényben Nagyhegyes…