Megbírságolt egy szombathelyi rádiót és egy répcei tévét a médiahatóság

168.hu
-
 20.09.19 10:10Média

Százezer forint bírságot rótt ki a médiatanács egy szombathelyi rádióra szerződéses vállalásainak mulasztása miatt, valamint egy répcei televíziót engedély nélküli hálózatba kapcsolódásért húszezer forintra büntettek - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága szombaton az MTI-t.

3 kapcsolódó hír

Huszonnégy televíziós műsor készülhet 127 millió forintból

ProfitLine
-
 20.09.19 16:00Gazdaság

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 127 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók - közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Kommunikációs Igazgatósága szombaton az MTI-vel.

Bírságot kapott egy szombathelyi rádió és egy répcelaki televízió

Vaol
-
 20.09.19 10:11Megyei

Százezer forint bírságot rótt ki a médiatanács egy szombathelyi rádióra szerződéses vállalásainak mulasztása miatt, valamint egy répcei televíziót engedély nélküli hálózatba kapcsolódásért húszezer forintra büntettek – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága.

Majdnem negyedszáz új tévéműsor készülhet

Pesti Hírlap
-
 20.09.19 10:48Belföld

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 127 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók – közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága szombaton az MTI-vel. Azt írták: a médiatanács legutóbbi ülésén nyerteseket hirdetett a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási…