Összefogott az eMAG és az Extreme Digital – jönnek az érintésmentes csomagautomaták

Piac és Profit
-
  20.09.18 15:48 Gazdaság

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal  átvehetők az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek egyszerűen és érintésmentesen. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái.

9 kapcsolódó hír

Saját csomagautomata-hálózatot épít az eMAG és az Extreme Digital

MMonline
-
  20.09.18 15:42 Média

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal átvehetők az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek egyszerűen és érintésmentesen. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái. Magyarország két…

Új szereplő lép a csomagautomata-piacra

Napi
-
  20.09.18 14:40 Belföld

Easybox néven indít úgy csomagautomata-hálózatot az eMAG és az Extreme Digital. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a két cég automatái.

Ötszáz érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital

ProfitLine
-
  20.09.18 16:30 Gazdaság

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal átvehetők az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek egyszerűen és érintésmentesen. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái.

Tovább szaporodnak az Easybox csomagautomaták

IT café
-
  20.09.18 13:20 Infotech

Az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen vehetőek át az új automatákból.

Ötszáz érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital

Kosárérték
-
  20.09.19 09:23 Gazdaság

Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű, Easybox elnevezésű csomagautomatái.

Saját csomagautomata-hálózatot épít ki az eMAG és az Extreme Digital

PC Fórum
-
  20.09.19 08:30 Infotech

eMAG Magyarország két vezető e-kereskedelmi márkája Easybox néven országos csomagautomata-hálózat létesítését kezdte meg. Idén év végéig Budapesten száz helyszínen létesülnek automaták, a jövő év végére azonban tervei szerint az ország legnagyobb, ötszáz helyszínen működő csomagautomata-hálózatát működteti majd az eMAG és az…

Közös csomagautomatával jön az eMAG és az Extreme Digital

VG
-
  20.09.18 12:45 Gazdaság

Az átvétel nagyjából 30 másodpercet vesz majd igénybe.

Saját Érintésmentes Csomagautomatákat Telepít Az Emag És Az Extreme Digital

onBrands
-
  20.09.18 12:12 Cégvilág

A jövő év végére országszerte ötszáz helyen működnek majd az e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái.

Ötszáz érintésmentes csomagautomatát telepít az eMag és az Extreme Digital

BDPST24
-
  20.09.18 12:02 Életmód

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal  átvehetők az eMag-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek egyszerűen és érintésmentesen. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái. Magyarország két…