Kitüntette a Vöröskereszt a Bethlen Gimnázium munkatársát

Hódpress
-
  20.09.18 20:05 Megyei

A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége „Elnöki Díszoklevelet” adományozott Juhász-Nagy Csillának a szervezet mai díszünnepségén. Eredetileg májusban lett volna, de a járvány miatt most tartották meg. Elismerték azok tevékenységét, akik áldozatos munkájukkal sokat tettek közösségünkért a maguk területén. A szegedi ünnepségen…

3 kapcsolódó hír

Mozgáskorlátozottak egyesülete: négy elismerés a közgyűlésen

Dunaújváros
-
  20.09.19 08:15 Megyei

Négy országos rangú elismerést vehettek át a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesület tagjai a vírushelyzet miatt májusról elhalasztott közgyűlésen: a tanácskozást, amely egyúttal a közelgő 25. születésnap előkészülete is volt, a napokban rendezték a Campus Étteremben. Gratulálunk a díjazottaknak!

Díjátadót tartott a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete

Vásárhely24
-
  20.09.18 18:55 Egészség

Megtartotta a májusban, a koronavírus-járvány miatt elhalasztott díszünnepségét a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. A Szegeden megrendezett ünnepségen összesen 24-en vehették át a Vöröskereszt elismeréseit.

Díjátadót tartott a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete

Promenad
-
  20.09.18 15:26 Megyei

Megtartotta a májusban, a koronavírus-járvány miatt elhalasztott díszünnepségét a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. Ilyenkor ismerjük el azok tevékenységét, akik áldozatos munkájukkal sokat tettek közösségünkért a maguk területén. A Szegeden megrendezett ünnepségen összesen 24-en vehették át a Vöröskereszt elismeréseit.