Új mozifilm Frida Kahlo-ról: kiismerhetjük valaha?

Életforma
-
 20.09.17 10:34Utazás

A legendás Frida című mozi után itt egy újabb film az izgalmas festőnő életről, ezúttal jobban hagyatkozva a tényekre, mint a képzeletre.

5 kapcsolódó hír

Eddig nem látott dokumentumokat közölnek Frida Kahlóról

Napi.hu
-
 20.09.17 06:15Belföld

Frida Kahlo élete utolsó alkotásának, a dinnyéket ábrázoló csendéletnek a címét, Viva la Vida! (Éljen az élet!) választotta Giovanni Troilo olasz filmrendező is filmjének címének, ami Kahlo életét és művészetét mutatja be a levelei, a naplója és személyes vallomásai alapján.

Viva la Vida – Mozifilm Frida Kahlo életéről és művészetéről

Vaskarika
-
 20.09.17 00:15Film

Szeptember 17-től érkezik országszerte a mozikba A művészet templomai sorozat legújabb epizódja, amely Frida Kahlo sokrétű személyiségét, forradalmian úttörő művészetét és kulturális ikonná válását mutatja be. A filmet Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínház vetíti, emellett számos további nagyvárosban is látható lesz.

Frida Kahlo – Viva la Vida – A művészet templomai

Montázs Magazin
-
 20.09.17 19:50Film

A művészet templomai sorozat legújabb, 2020. szeptemberi premierfilmjében Frida Kahlo sokrétű személyiségét ismerhetjük meg többféle nézőpontból. A kortárs feminizmus forradalmian úttörő művészét, és a mögötte rejlő embert, aki saját megkínzott testének és viharos kapcsolatainak foglya volt. A filmben Frida saját szavait idézzük fel levelei,…

Viva la Vida – Mozifilm Frida Kahlo életéről és művészetéről

Corn & Soda
-
 20.09.17 17:00Kultúra

Szeptember 17-től érkezik országszerte a mozikba a Viva la Vida, mely Frida Kahlo életét mutatja be. A Viva la Vida A művészet templomai sorozat legújabb epizódja, amely Frida Kahlo sokrétű személyiségét, forradalmian úttörő művészetét...

Viva la Vida

Cseppek
-
 20.09.17 10:32Film

Mozifilm Frida Kahlo életéről és művészetéről.