Madonna maga rendezi és írja az életrajzi filmjét

NLC
-
  20.09.16 12:44 Bulvár

A Universal stúdió megállapodott Madonnával egy életrajzi film készüléséről. Az igazi érdekesség azonban, hogy az előadóművész egyben a film forgatókönyvírója és rendezője is lesz.

4 kapcsolódó hír

Nagy dobásra készül Madonna

Metropol
-
  20.09.16 11:56 Bulvár

Madonna lesz a forgatókönyvírója és a rendezője annak az egyelőre cím nélküli önéletrajzi filmnek, amely a Universal stúdióban készül.

Madonna maga fogja megrendezni a Madonna életrajzi filmet

Port
-
  20.09.16 15:30 Film

És az egyik forgatókönyvíró is ő lesz, az Oscar-díjas Diablo Cody mellett. Egyre több minden derül ki a korábbi titokzatos projektről, aminek már a producere is megvan.

Saját életéről rendez filmet Madonna

NullHatEgy
-
  20.09.16 14:46 Film

Madonna lesz a forgatókönyvírója és a rendezője annak az egyelőre cím nélküli önéletrajzi filmnek, amely a Universal stúdióban készül. Az énekesnő elmondta, hogy miközben színészi, zenei és táncosi pályafutását, s mellette személyes életét is bemutatja majd a produkció, a hangsúly mindenképpen a zenén lesz. "A zene vitt előre és éltetett" -…

Madonna rendezi a saját életéről készülő filmet

Pesti Hírlap
-
  20.09.16 13:01 Külföld

Madonna lesz a forgatókönyvírója és a rendezője annak az egyelőre cím nélküli önéletrajzi filmnek, amely a Universal stúdióban készül. Az énekesnő elmondta, hogy miközben színészi, zenei és táncosi pályafutását, s mellette személyes életét is bemutatja majd a produkció, a hangsúly mindenképpen a zenén lesz. „A zene vitt előre és éltetett”  …