Az NMHH-t igazolja az uniós bíróság döntése

HírTV
-
 20.09.16 09:30Gazdaság

Az EU Bírósága az Nmhh jogértelmezését osztva iránymutató döntést hozott a nyílt internetre vonatkozó uniós szabályok értelmezéséről.

6 kapcsolódó hír

Budapesti heroinkereskedőket ítélt el a fővárosi bíróság: ilyen büntetést kaptak

Blikk
-
 20.09.16 14:57Baleset-bűnügy

A bíróság részben ítéletet mondott abban az ügyben, amelyben hat embert vádolnak kábítószer-kereskedelem bűntettével - derült ki a Fővárosi Törvényszék szerdai közleményéből.

Döntött az NMHH és a Telenor jogvitájáról az Európai Unió Bírósága – Így reagált a szolgáltató a hírre

Media1
-
 20.09.16 15:20Mobiltech

Az Európai Unió Bírósága iránymutató döntést hozott az uniós, nyílt internetre vonatkozó szabályok értelmezéséről, és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság jogértelmezését osztotta. A Telenor a hírre reagálva közölte: a döntés nem érinti az ügyfeleit.

Az NMHH-t igazolja az uniós bíróság döntése a Telenor ügyében

Prim Online
-
 20.09.16 16:00Mobiltech

Az Európai Unió Bírósága a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) jogértelmezését osztva iránymutató döntést hozott az uniós, nyílt internetre vonatkozó szabályok értelmezéséről. A Fővárosi Törvényszék azután fordult az EU legfőbb bírói fórumához, miután a Telenor Magyarország Zrt. az Nmhh két, 2017-ben született elmarasztaló…

Döntött az uniós bíróság a Telenor 2017-es ügyében 

Pesti Hírlap
-
 20.09.16 10:21Belföld

A Fővárosi Törvényszék azután fordult az EU legfőbb bírói fórumához, miután a Telenor Magyarország Zrt. bírósági felülvizsgálatot kezdeményezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2017-ben született két elmarasztaló döntésével szemben – tájékoztatta a médiahatóság az MTI-t. A közleményben ismertetik: az uniós bíróság az…