Szijjártó Péter: Trump elnöknek is jár a nagyrabecsülés és a köszönet

Demokrata
-
 20.09.15 16:32Külföld

Szijjártó Péter egyedüli EU-s külügyminiszterként vehet részt az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, valamint Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniáján.

25 kapcsolódó hír

Titokzatos fotó látott napvilágot Szijjártó Péterről

ATV
-
 20.09.15 16:06Külföld

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Washingtonba utazott, hogy részt vegyen az Izrael és az Egyesült Arab Emirátusok, valamint Bahrein közti megállapodások aláírási ceremóniáján.

Szijjártó Péter szerint Nobel-békedíjat érdemelne Trump

Privátbankár
-
 20.09.16 07:44Külföld

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Donald Trump olyan dolgot vitt véghez, amiért Nobel-békedíjat osztanak.

Donald Trump: Új Közel-Kelet születik

HírTV
-
 20.09.15 19:26Külföld

Trump a ceremónia előtt a Fehér Ház Ovális Irodájában fogadta az izraeli kormányfőt, valamint az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein külügyminisztereit.

Alakul a közel-keleti megbékélési folyamat

Kitekintő
-
 20.09.16 09:47Külföld

Új Közel-Kelet születik - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, illetve Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniájának megnyitóján kedden a Fehér Házban.

Szijjártó Péter szerint Trump Nobel-békedíjat érdemelne

MFor
-
 20.09.16 07:45Külföld

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Donald Trump olyan dolgot vitt véghez, amiért Nobel-békedíjat osztanak.

Szijjártó Péter Washingtonból posztolt

ATV
-
 20.09.16 07:35Külföld

A külgazdasági- és külügyminiszter egyedüli uniós külügyminiszterként vett részt Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, valamint Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniáján a városban.

Megállapodást írt alá a magyar kormány a legnagyobb amerikai magán-űrkutatási céggel

Portfolio
-
 20.09.15 21:57Külföld

A Facebookon közzétett videójában foglalta össze washingtoni útjának eredményeit Szijjártó Péter külügyminiszter, aki egyedüli uniós külügyminiszterként részt vett Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, valamint Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniáján a Fehér Házban.

Rakéták és légicsapások kísérték az arab–izraeli békeszerződés aláírását

Szabad Európa
-
 20.09.16 10:30Külföld

Miközben Washingtonban aláírták az Izrael, az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein között kötött megállapodást, a Gázai övezetből rakétákat lőttek ki Izraelre. Az izraeli légierő palesztin célpontokat támadott.

Donald Trump: új Közel-Kelet születik

Blikk
-
 20.09.15 19:51Külföld

Új Közel-Kelet születik – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, illetve Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniájának megnyitóján a Fehér Házban kedden.

Szijjártó Péter: Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolata még sosem volt ilyen jó

Infostart
-
 20.09.15 21:44Külföld

Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar miniszterelnököt egyértelmű tisztelet, nagyrabecsülés és támogatás övezi a washingtoni Fehér házban - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Takács Szabolcs lesz hazánk új washingtoni nagykövete

Magyar Nemzet
-
 20.09.15 21:21Külföld

– Magyarországot egyértelmű tisztelet, nagyrabecsülés övezi a Fehér Házban – mondta el Szijjártó Péter.

Lemondott az Egyesült Államok budapesti nagykövete

Hírklikk
-
 20.09.16 06:16Külföld

November elsejével távozik posztjáról David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete – jelentette be maga a diplomata a nagykövetség honlapján kedd este közzétett üzenetében.

Takács Szabolcs lesz hazánk új washingtoni nagykövete

Gondola
-
 20.09.16 00:01Külföld

Takács Szabolcs lesz hazánk új washingtoni nagykövete – jelentette be a Fehér Ház meghívására Washingtonba látogató Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Virgin Galactic: magyar együttműködés

Űrvilág
-
 20.09.16 14:15Tudomány

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter washingtoni látogatása alkalmából együttműködési megállapodást írt alá az űripari céggel.

Szijjártó Péter Washingtonból egyből Tatára sietett

Kemma
-
 20.09.16 12:46Külföld

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter Washingtonból érkezett egyenesen Tatára, hogy részt vegyen a Güntner cégcsoport logisztikai központjának felavatásán.

Donald Trump: új Közel-Kelet születik

Magyar Szó
-
 20.09.16 08:03Külföld

Új Közel-Kelet születik - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, illetve Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniájának megnyitóján a Fehér Házban kedden.

Trump telefonon egyeztetett a bahreini uralkodóval

Szoljon
-
 20.09.16 13:28Külföld

Az amerikai elnök megerősítette, hogy bátorítónak tartja, ahogyan a Bahreini Királyság közelít a kedden Washingtonban aláírt békemegállapodáshoz.

Új Közel-Kelet születik az izraeli békemegállapodásokkal

Turizmus.com
-
 20.09.16 09:19Külföld

Új Közel-Kelet születik - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, illetve Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniájának megnyitóján a Fehér Házban kedden.

Szijjártó: Magyarország támogatja az USA közel-keleti politikáját az Európai Unióban

Pesti Hírlap
-
 20.09.16 08:13Külföld

Szijjártó Péter, aki Washingtonban egyedüli európai uniós külügyminiszterként vett részt az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, valamint Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniáján, a Facebook-oldalán számolt be a Jared Kushnerrel tartott fehér házi találkozójáról. „Biztosítottam Magyarország további támogatásáról, és elmondtam…

Szijjártó: Magyarországot tisztelet övezi a Fehér Házban

Magyar Hírlap
-
 20.09.15 21:15Külföld

Washingtonban egyedüli uniós külügyminiszterként vett részt Szijjártó Péter Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, valamint Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniáján +VIDEÓ.

Aláírták az Izrael és két arab ország közötti békét a Fehér Házban

Origo
-
 20.09.15 21:05Külföld

Ma megváltoztatjuk a történelem menetét - mondta Donald Trump a ceremónián.

Távozik posztjáról az Egyesült Államok budapesti nagykövete

Népszava
-
 20.09.15 20:37Külföld

David B. Cornstein már tudatta lemondását Donald Trump amerikai elnökkel és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel.

Szijjártó szerint Trump megérdemelné a Nobel-békedíjat

Debreceni Nap
-
 20.09.15 20:08Külföld

Magyarországot, a magyar kormányt, a magyar miniszterelnököt egyértelmű tisztelet, nagyrabecsülés és támogatás övezi a washingtoni Fehér házban – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter kedd este Facebook-oldalán. Szijjártó Péter azt követően nyilatkozott, hogy Washingtonban egyedüli uniós külügyminiszterként részt vett Izrael…

Békét kötött Izraellel az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein

Maszol
-
 20.09.15 19:33Külföld

A ceremóniamesteri teendőket Donald Trump amerikai elnök vállalta fel.

Trump: Ha a palesztínok nem csatlakoznak a békefolyamathoz, akkor kimaradnak

Pesti Hírlap
-
 20.09.15 19:28Külföld

A palesztinok végül csatlakozni fognak a békemegállapodáshoz – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök kedden reggel a Fox televíziónak az Izrael, valamint az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein közötti békemegállapodás aláírása előtti órákban nyilatkozva. Az amerikai elnök kifejtette: a térségben olyan folyamat kezdődött el, amely erősíti…