A járvány halottjainak sírját ásatják meg a maszkviselést megtagadókkal Jáván

888.hu
-
  20.09.15 10:10 Baleset-bűnügy

A kelet jávai Gresik tartományban 8 férfit ítéltek arra, hogy a koronavírus-járvány halálos áldozatainak ássanak sírgödröt, mert megtagadták a maszk viselését.

4 kapcsolódó hír

Maszkellenesekkel ásatják a koronavírus áldozatainak sírjait egy indonéz tartományban

444.hu
-
  20.09.15 15:06 Baleset-bűnügy

A maszkviselés elmulasztásáért közösségi munka a büntetésük, sírásókból pedig úgyis hiány van a kelet-jávai Gresik régensségben.

Nem hordod rendesen a maszkodat? Akkor büntetésből neked kell megásnod a koronavírusos halottak sírját

Propeller
-
  20.09.15 16:00 Baleset-bűnügy

Komoly intézkedések Indonéziában. A maszkviselést megtagadó helyiekkel ásatják a koronavírus-járvány halálos áldozatainak sírjait az indonéziai Kelet-Jáva tartományban található Gresik régensségben. „Pillanatnyilag mindössze három sírásót foglalkoztatunk, szóval arra gondoltam, miért ne helyezhetnék melléjük segíteni néhány…

A maszkviselést megtagadókkal ásatják a koronavírus miatt elhunytak sírjait Indonéziában

HVG
-
  20.09.16 08:33 Infotech

A munkát egyfajta büntetésként kapták a helyiek, akik megtagadták az arcmaszk viselését. Pedig a járvány miatt ott is hordani kellene.

Durva büntetés: vírustagadókkal ásatják ki a koronavírus áldozatainak sírját

BorsOnline
-
  20.09.15 19:18 Baleset-bűnügy

Igazán elrettentő büntetést szabtak ki Kelet-Jáván azokra, akik nem tartják be a járványügyi intézkedéseket: nekik kell ugyanis kiásni a vírus áldozatainak sírját. A tartományban az utóbbi időben megugrott a fertőzések száma, az intézkedésekkel pedig szigorúbb szabálykövetésre ösztönöznék a polgárokat.