Dermesztő baleset Ajkán: motorossal ütközött az autós, halott is van

Propeller
-
  20.09.15 16:30 Baleset-bűnügy

A környéket lezárták. Autóval ütközött és meghalt egy motorkerékpáros kedden, kora délután Ajka belvárosában – tudatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat a környező utcákon keresztül terelik.…

7 kapcsolódó hír

Tragédia: durva baleset történt Keszthelynél, egy motoros meghalt

Blikk
-
  20.09.16 09:31 Baleset-bűnügy

Meghalt egy segédmotoros kerékpár vezetője, miután személyautóval ütközött kedd este Keszthelyen – közölte szerdán a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Autóval ütközött, életét vesztette egy motoros Ajkán

Pesti Hírlap
-
  20.09.15 17:25 Baleset-bűnügy

Autóval ütközött és meghalt egy motorkerékpáros kedden, kora délután Ajka belvárosában – tudatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat a környező utcákon keresztül terelik.  

Szarvasnak ütközött egy autó Rád és Penc között

Egy szarvasnak ütközött egy gépkocsi a Rádot és Pencet összekötő út 11-es kilométerszelvényénél. Az állat túlélte a balesetet, az ütközést követően továbbhaladt. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben hárman utaztak. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Teljes útlezárás a 61-es számú főúton

Police
-
  20.09.16 16:11 Baleset-bűnügy

Teljes útlezárás a 61-es számú főútonTolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 18., p - 15:58 Simontornya térségében három személyautó ütközött össze.

Három autó futott egymásba Répcevisen

Összeütközött három személygépkocsi Répcevisen, a Devich utcában. Az egyik járműből a műszaki mentést végző csepregi önkormányzati tűzoltók szabadítottak ki egy embert, akit átadtak a mentőknek. A répcevisi, a peresznyei és a horvátzsidányi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Balesetben meghalt egy motoros

hirado.hu
-
  20.09.16 08:14 Baleset-bűnügy

Meghalt egy segédmotoros kerékpár vezetője, miután személyautóval ütközött kedd este Keszthelyen.

Halálos baleset Keszthelyen

Zaol
-
  20.09.16 07:41 Baleset-bűnügy

Halálos baleset Keszthelyen Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 09. 16., sze – 01:18 Egy személyautó és egy segédmotoros kerékpár ütközött össze, a balesetben a motoros életét vesztette.