Hungarikum-koktél keverésére ösztönzi a hazai vendéglátósokat a Varga Pincészet

Balaton.hu
-
  20.09.15 06:10 Utazás

A hazai sör-és borkultúra forradalmával párhuzamosan a kevert italok evolúciója is zajlik, ám máig nem létezik jellegzetes magyar koktél. A hungarikum alapanyag használatára kiírt pályázattal a szervezők célja az, hogy valamennyi hazai vendéglátó itallapján szerepeljen magyar koktél. Egyik hungarikum szőlőfajtánk, az Irsai Olivér mustjából készült

4 kapcsolódó hír

Hungarikum-koktél keverésére ösztönzi a hazai vendéglátósokat a Varga Pincészet

hírbalaton
-
  20.09.14 13:18 Belföld

A hazai sör- és borkultúra forradalmával párhuzamosan a kevert italok evolúciója is zajlik, ám máig nem létezik jellegzetes magyar koktél. A hungarikum alapanyag használatára kiírt pályázattal a szervezők célja az, hogy valamennyi hazai vendéglátó itallapján szerepeljen magyar koktél. Egyik hungarikum szőlőfajtánk, az Irsai Olivér mustjából készült

Mustból legyen a magyar koktél?

Turizmus Online
-
  20.09.14 13:29 Recept

Hungarikum-koktél keverésére ösztönzi a hazai vendéglátósokat a Varga Pincészet és a magyar bartenderszakma. Versenyt is indítottak e témában.