Balhé volt az egyik székesfehérvári buliban

24.hu
-
 20.09.15 08:33Baleset-bűnügy

Egy kiskorút lefejeltek, egy másikat pedig majdnem nyakon szúrtak.

9 kapcsolódó hír

Kiskorúakat rabolt ki airsoft fegyverrel egy nő Marcaliban

A Marcali Járási Ügyészség indítványozta annak a fegyveresen elkövetett rablás bűntettével gyanúsított 32 éves nőnek a letartóztatására, aki fegyver utánzatával rabolt ki két fiatalt Marcaliban.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogták el a rendőrök

Police
-
 20.09.15 08:45Baleset-bűnügy

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogták el a rendőrök Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 15., k - 08:45 A 33 éves máriakálnoki férfi egy helybéli szórakozóhely tulajdonosával került vitába, ennek során vette elő a gáz- és riasztófegyverét.

Lefejelt egy kiskorút, majd egy kést is előrántott egy férfi egy fehérvári szórakozóhelyen

Feol
-
 20.09.14 16:35Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2020. szeptember 11-én egy székesfehérvári szórakozóhelyen lefejelt és arcon ütött egy kiskorút, zsebkéssel pedig egy másik kiskorú nyaka felé szúrt.

A tatabányai kamera felvette, ahogy a férfi sörösüveget vág haragosa fejéhez

Kemma
-
 20.09.15 15:30Baleset-bűnügy

A Tatabányai Járási Ügyészség a garázdaság bűntette és a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be a férfival szemben.

Lecsukatta a bíróság a Kertvárosban cirkuszoló férfit

A Pécsi Járásbíróság kedden egy hónapra elrendelte egy férfi letartóztatását felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt.    A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított szombaton 10.00 és 10.30 közötti időben Pécsett, Kertvárosban, egy társasház előtti területen egy fegyverrel, vagy annak…

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogtak el egy máriakálnoki férfit

A 33 éves máriakálnoki férfi egy helybéli szórakozóhely tulajdonosával került vitába, ennek során vette elő a gáz- és riasztófegyverét.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt tartóztattak le egy férfit Pécsen

A Pécsi Járásbíróság szeptember 15-én egy hónapra elrendelte K. P. letartóztatását felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A bírósági közlemény szerint a gyanúsított férfi az elmúlt szombaton, szeptember 12-én délelőtt Pécsett, a Kertvárosban, egy társasház előtti területen egy fegyverrel (vagy annak látszatát…

Az ágya mellől is loptak egy idős asszonytól

Haon
-
 20.09.15 08:35Baleset-bűnügy

Kifosztás bűntette és más bűncselekmény miatt emeltek vádat három férfival szemben, akik értékeket loptak el egy házában alvó idős asszonytól.

Fegyverrel rabolt ki egy nő két fiatalt Marcaliban

Origo
-
 20.09.14 15:53Baleset-bűnügy

A TEK bevetési szakemberei fogták el a lakásán a 32 éves támadót.