Van megoldás a maszk miatt párásodó szemüvegre

hirado.hu
-
 20.09.14 08:26Belföld

A szabályos maszkviselés, ha mind a szájat, mind az orrot takarja.

10 kapcsolódó hír

Több mint 17 ezer hektárnyi új erdő telepítésére kértek engedélyt a gazdák

Agrotrend
-
 20.09.15 08:51Gazdaság

A tavaly ősszel meghirdetett országfásítási programban több mint 17 ezer hektárnyi új erdő telepítésére adtak be kérelmet a gazdák - mondta az Agrárminisztérium (AM) erdőkért felelős helyettes államtitkára kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A szakértő nem győzi magyarázni, hogy ne viseljük rosszul a maszkot

Infostart
-
 20.09.14 08:12Életmód

Hogy sokakon van, az már Németh Franciska (Szent János Kórház) szerint is jó. De: szájat, orrot fedjen, és ne piszkáljuk!

Van megoldás a maszk miatt párásodó szemüvegre

Nyíregyháza
-
 20.09.14 10:49Belföld

Az utóbbi napokban jelentősen megnőtt a szájmaszkot használók aránya, de nagyon sokan még mindig nem megfelelően viselik – mondta Németh Franciska, a Szent János Kórház ápolója hétfőn a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A szájmaszk gátolja a koronavírus terjedését, ha megfelelően viselik

Index
-
 20.09.14 10:01Belföld

Az ápoló szerint akkor hatásos a védekezés, ha a maszk többrétegű, takarja a szájat és az orrot is, és nem nyúlkálunk hozzá.

Másfél év alatt megduplázódott a zöld rendszámos autók száma

Magyar Nemzet
-
 20.09.14 10:42Gazdaság

Másfél év alatt megduplázódott a zöld rendszámos autók száma Magyarországon – hangzott el hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Szigorúan be kell tartatni a járványügyi szabályokat

Promenad
-
 20.09.14 10:09Színes

A kormánynak nem az a célja, hogy büntessen, de a járványügyi szabályokat szigorúan be kell tartatni - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

AM: több mint 17 ezer hektárnyi új erdő telepítésére kértek engedélyt a gazdák

OrientPress
-
 20.09.15 08:40Mezőgazdaság

A tavaly ősszel meghirdetett országfásítási programban több mint 17 ezer hektárnyi új erdő telepítésére adtak be kérelmet a gazdák – mondta az Agrárminisztérium (AM) erdőkért felelős helyettes államtitkára kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Keddtől szankciója van a maszk használat elmulasztásának a helyi járatokon

Hiros
-
 20.09.15 08:32Megyei

Mától szigorúbban lépnek fel azokkal szemben, akik nem viselnek maszkot a helyi járatokon Kecskeméten.  Az autóbuszvezető és a közúti ellenőr az utazásból kizárhatja azt az utast, aki nem, vagy nem megfelelően használja a szájat és orrot eltakaró eszközt.  

Sokan még mindig rosszul viselik a maszkot

Felvidék.ma
-
 20.09.14 09:06Határtalan

Az utóbbi napokban jelentősen megnőtt a szájmaszkot használók aránya, de nagyon sokan még mindig nem megfelelően viselik - mondta Németh Franciska, a Szent János Kórház ápolója hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A szakértő szerint sokan még mindig rosszul viselik a maszkot

Pesti Hírlap
-
 20.09.14 08:45Belföld

Az utóbbi napokban jelentősen megnőtt a szájmaszkot használók aránya, de nagyon sokan még mindig nem megfelelően viselik – mondta Németh Franciska, a Szent János Kórház ápolója hétfőn a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Az ápoló azt mondta, téves az a közösségi médiában terjedő híresztelés, miszerint a…