Navracsicstól a színművészetiig – Megjelent a Pesti Hírlap hétvégi kiadása!

168 Óra Online
-
  20.09.11 12:19 Belföld

Méreg a főváros alatt, Navracsics Tibor-interjú többek között jachtozásról, tönkremenő vadásztársaságok, Állami Számvevőszék vs. Színház- és Filmművészeti Egyetem – ezekről szól a Pesti Hírlap hétvégi, ingyenes száma.

4 kapcsolódó hír

Navracsicsnak sok mindenről nincs véleménye

Propeller
-
  20.09.12 11:24 Belföld

Az egykori miniszterrel a Pesti Hírlap próbált olyan interjút készíteni, amiben elmondja a gondolatait az embereket érdeklő dolgokról is.  Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának kormánybiztosaként nyilatkozott a Pesti Hírlapnak Navracsics Tibor. Ez azért fontos információ, mert az egykori miniszter és uniós biztos csak és…

Navracsics Tibornak se az SZFE-ről, se Szijjártó jachtozásáról, se a járványvédelemről nincs véleménye

HVG
-
  20.09.12 11:17 Belföld

Az egykori miniszterrel a Pesti Hírlap próbált olyan interjút készíteni, amiben elmondja a gondolatait az embereket érdeklő dolgokról is.

Neked mit jelent az autonómia?

Magyar Hang
-
  20.09.11 20:12 Film

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Filmintézetének hallgatói az autonómiával és szolidaritással foglalkozó filmes alkotásokat vár a most meghirdetett filmfesztiváljára.

Navracsicstól a színművészetiig – Megjelent a Pesti Hírlap hétvégi kiadása!

Pesti Hírlap
-
  20.09.11 12:00 Vélemény

Méreg a főváros alatt, Navracsics Tibor-interjú többek között jachtozásról, tönkremenő vadásztársaságok, Állami Számvevőszék vs. Színház- és Filmművészeti Egyetem – ezekről szól a Pesti Hírlap hétvégi, ingyenes száma. A lap tartalmából: Navracsics Tibort kérdeztük kormánybiztosi kinevezéséről, a színművészetiről és Szijjártó Péter…