Klubrádió vs. Médiahatóság: egy háború újraindul

HVG
-
 20.09.11 20:10Belföld

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság szerint hat ponton sértette meg a médiatörvényt a Klubrádió, ezért utasították el a frekvenciahasználat meghosszabbítására benyújtott pályázatukat. A rádió többségi tulajdonosa, Arató András szerint szimpla politikai döntés született, és azt ígérte, perelnek. A Klubrádió évekkel ezelőtt már hosszan pereskedett

4 kapcsolódó hír

Elhallgattatnák a Klubrádiót: „intellektuális csőd” – kommentálta a döntést Arató András

Hírklikk
-
 20.09.11 13:37Belföld

Már az NMHH honlapján is megjelent, hogy 2021. február 14-től lejár a Klubrádió frekvenciaengedélye, amit az állami médiaszerv nem kíván meghosszabbítani, a frekvenciára pályázatot írnak ki. Az évtizede egyetlen ellenzékinek számító rádió tulajdonosát, Arató Andrást kérdeztük a megdöbbentő hírről s arról, hogy elnémul-e a rádió. 

„Nem fogják elhallgattatni a Klubrádiót”

Index
-
 20.09.12 12:54Belföld

A vezérigazgató szerint az NMHH semmilyen komolyan vehető érvet nem sorakoztatott fel frekvenciaengedély meghosszabbításának az elutasítása mellett.

Klubrádió: Nincs jogalapja az NMHH döntésének

Magyar Narancs
-
 20.09.12 11:10Kultúra

A rádió vezérigazgatója szerint semmilyen komolyan vehető érvet nem közölt az NMHH, hogy miért veszik el a frekvenciájukat.

Jön a következő – a hatóság elhallgattatja az ellenzéki Klubrádiót

Borsod24
-
 20.09.12 07:08Megyei

Alig egy hónappal az Index bekebelezése és teljes személycseréje után újabb ellenzéki hang szűnhet meg. A médiahatóság elveszi a frekvenciát a Klubrádiótól. A rádió többségi tulajdonosa szerint szimplán politikai döntés született, mivel az elutasítás indoklása egyszerűen nem állja meg a helyét. Újabb pereskedés veheti kezdetét. A…