Nő vagy csökken a zöldfelület és a népszerűség - a Liget-projektről vitáztak

168 Óra Online
-
  20.09.10 18:02 Belföld

A Liget-projekt támogatottságáról vitázott Budapest XIV. kerületének polgármestere és a Városliget fejlesztéséért felelős miniszteri biztos csütörtökön a Városligetnél.  

10 kapcsolódó hír

Horváth Csaba: a Városligetet nem lehet használni, jelenleg átjárhatatlan

Ez a lényeg
-
  20.09.10 17:45 Belföld

A Liget-projekt támogatottságáról vitázott Budapest XIV. kerületének polgármestere és a Városliget fejlesztéséért felelős miniszteri biztos. Zugló polgármestere azt követeli, hogy egy éven belül állítsák helyre a területet, bontsák el a kordonokat.

Elbontanák a városligeti kordonokat az ellenzéki polgármesterek

HírTV
-
  20.09.10 17:07 Kultúra

Spontán dialógus alakult ki az ellenzéki polgármesterek és a liget projektért felelős miniszteri biztos között a városvezetők sajtótájékoztatóján.

Kemecsi Lajos: nem ördögtől való, ami történik

Infostart
-
  20.09.11 15:06 Kultúra

Csaknem 7000 négyzetméteren rendeznek majd állandó és időszaki kiállításokat a Néprajzi Múzeum év végére szerkezetkész új épületében, amelyben könyvtár, különböző rendezvényterek, vetítő és étterem is lesz – mondta Kemecsi Lajos főigazgató az InfoRádió Aréna című műsorában. Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa…

"Nem tolakodó, nem dominálja a teret" – Bemutatták az új Néprajzi Múzeumot

HVG
-
  20.09.10 17:40 Gazdaság

Az új Néprajzi Múzeum Budapest egyik emblematikus épülete lesz Baán László miniszteri biztos szerint. Az építkezés a tervezettnél lassabban halad, hamarosan szerkezetkész lesz. Megnéztük azt is, hogy áll a sokat támadott Liget-projekt többi eleme.

Mérföldkőhöz érkeztek a Néprajzi Múzeum építési munkálatai + fotók

Magyar Nemzet
-
  20.09.11 06:52 Belföld

Az új Néprajzi Múzeum Európa egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye lesz – mondta Baán László.

Liget-ügyben vitázott Horváth Csaba és a miniszteri biztos

Index
-
  20.09.10 18:53 Belföld

Horváth Csaba zuglói polgármester csütörtökön vitázott Baán Lászlóval, a Városliget fejlesztéséért felelős miniszteri biztossal.

Liget Budapest: a projekt támogatottságáról vitázott a zuglói polgármester és a miniszteri biztos

Ittlakunk
-
  20.09.10 16:39 Budapest 14. ker

A Liget-projekt támogatottságáról vitázott Zugló polgármestere és a Városliget fejlesztéséért felelős miniszteri biztos csütörtökön a Városligetnél.Horváth Csaba (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) Niedermüller Péterrel (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), a VII. kerület polgármesterével és Temesvári Szilviával, a VI. kerület…

A Liget-projekt támogatottságáról vitázott a zuglói polgármester és a miniszteri biztos

Mandiner
-
  20.09.10 15:17 Belföld

A kormány olyan, megújított Ligetet szeretne, ahol több a zöldfelület és többet ad a kilátogatóknak, mint korábban – jelentette ki Baán László.

Kivizsgáltatja Bayer Zsolt fideszes publicista lakáscsere-ügyeit a kerületi polgármester

Debreceni Nap
-
  20.09.11 11:22 Megyei

Elrendeli Bayer Zsolt két várbeli lakáscseréjének vizsgálatát az I. kerületi polgármester, miután szerinte a publicista egy interjúban beismerte, hogy kijátszotta a hatályos jogszabályokat. V. Naszályi Márta (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében idézte Bayer Zsoltnak az azonnali.hu internetes lapnak…

Polgármesterek és a kormánybiztos vitázott a Liget-projektről

Pesti Hírlap
-
  20.09.10 18:16 Belföld

A Liget-projekt támogatottságáról vitázott Budapest XIV. kerületének polgármestere és a Városliget fejlesztéséért felelős miniszteri biztos csütörtökön a Városligetnél.  Horváth Csaba (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) Niedermüller Péterrel (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), a VII. kerület polgármesterével és Temesvári Szilviával, a VI.…