Müller Cecília: tüneteket produkáló oktatók is bementek már tanítani

Liner
-
  20.09.10 19:44 Életmód

Müller Cecília országos tisztifőorvos egy online egészségügyi szakmai konferencián fogalmazott úgy, hogy amennyiben meglesz az első védőoltás, azt az „első vonalban” dolgozóknak kell megkapniuk, vagyis az egészségügyi dolgozóknak.

5 kapcsolódó hír

Koronavírus: az összes kórházban tilos a látogatás

HáziPatika
-
  20.09.10 11:01 Egészség

Az ország összes fekvőbeteg-ellátást nyújtó egészségügyi intézményére vonatkozó, vagyis teljes körű látogatási tilalmat rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ

Tilos a látogatás a makói kórházban is

Vásárhely24
-
  20.09.09 12:37 Egészség

A Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ – Hódmezővásárhely, Makó honlapján közölték, hogy az intézményekben a koronavírusjárvány kapcsán rendkívüli intézkedéseket, korlátozásokat vezettek be.

Koronavírus: látogatási tilalom a Keszthelyi Kórházban is

hírbalaton
-
  20.09.11 07:00 Belföld

Müller Cecília hétfőtől az ország összes szociális intézményében látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendelt el. Szeptember 9-től az összes egészségügyi, fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményben látogatási tilalmat- közölte szerdán a Nemzeti Népegészségügyi Központ. A Keszthelyi Kórházat érintve Dr. Kvarda Attila főigazgató a…

Látogatási és intézményelhagyási tilalom lépett életbe Dévaványán

Behír
-
  20.09.11 09:41 Egészség

Az országos tisztifőorvos az ország minden szociális intézményében látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendelt el, így a hétfőtől érvénybe lépett tilalom vonatkozik a Margaréta Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye Otthonára is.

Köszönetet mondtak a segítőknek

KaposPont
-
  20.09.10 19:15 Egészség

Müller Cecília országos tisztifőorvos is ott volt csütörtökön a Vígasságok terén, amikor azoknak az önkénteseknek szólt a taps, akik nagyban hozzájárultak a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.