Folyamatos a parlagfüves területek felderítése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nyíregyháza
-
 20.09.10 15:37Belföld

Szeptember 15-én ismét a magasból ellenőrzik a szakemberek a megye parlagfüves fertőzöttségét. A hagyományos terepszemle mellett helikoptert és drónokat is bevetettek már az idei ellenőrzéseken.

6 kapcsolódó hír

Folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése a megyében

Szegeder
-
 20.09.10 10:16Belföld

Idén már második alkalommal keresték a levegőből a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal szakemberei a parlagfűvel fertőzött területeket. A megyében mindösszesen közel 226 ezer hektár parlagfüves területet tártak fel és 468-szor készítettek jegyzőkönyvet. Az előző évekkel összehasonlítva ez rekord mennyiségű felderítés.

Folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése Csongrád-Csanád megyében

infoVáros
-
 20.09.10 11:27Megyei

Idén már második alkalommal keresték a levegőből a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal szakemberei a parlagfűvel fertőzött területeket.

Folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése Csongrád-Csanád megyében

Vásárhely24
-
 20.09.10 09:20Megyei

Idén már második alkalommal keresték a levegőből a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal szakemberei a parlagfűvel fertőzött területeket. A megyében mindösszesen közel 226 ezer hektár parlagfüves területet tártak fel és 468-szor készítettek jegyzőkönyvet. Az előző évekkel összehasonlítva ez rekord mennyiségű felderítés. Ebből is látszik,…

Folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése Csongrád-Csanád megyében

Promenad
-
 20.09.10 07:29Megyei

Idén már második alkalommal keresték a levegőből a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal szakemberei a parlagfűvel fertőzött területeket. A megyében mindösszesen közel 226 ezer hektár parlagfüves területet tártak fel és 468-szor készítettek jegyzőkönyvet. Az előző évekkel összehasonlítva ez rekord mennyiségű felderítés. Ebből is látszik,…

Parlagfűvel fertőzött területek légi felderítése Vas megyében

Vaol
-
 20.09.09 10:18Megyei

A Vas Megyei Kormányhivatal felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy a megyében szeptember 16-án történik meg a parlagfűvel fertőzött táblák légi úton történő felderítése.