Piaci körkép: újra lefelé tart Európa

Kitekintő
-
 20.09.08 12:40Pénzügy

Pozitívan indították a napot az európai piacok, de a nyereség hamar elillant. A kereskedés kezdetén egy erős eladási hullám indult, ami az összes főbb európai tőzsdeindexet a tegnapi záróértéke alá tolta. A kereskedők a hosszú hétvége utáni amerikai nyitást várják.

3 kapcsolódó hír

Tőzsdenyitás előtt – Pozitív kezdés várható az európai tőzsdéken

GazdaságPortál
-
 20.09.08 08:57Pénzügy

Pozitív kezdésre lehet számítani kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a vezető tőzsdéken, a londoni, frankfurti és párizsi piacokon az árfolyamindex mérsékelt, 0,2 százalék körüli emelkedése várható a kereskedés kezdetén. Hétfőn az európai tőzsdék nagy nyereséggel zártak,…

Mire számíthatnak ma a befektetők?

ProfitLine
-
 20.09.08 09:00Gazdaság

Indexemelkedésre lehet számítani a főbb európai piacokon a hétfői kereskedés kezdetén. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a nagyobb piacokon, Londonban, Frankfurtban és Párizsban 0,3-0,6 százalékos indexemelkedés várható nyitáskor.

Gyorsan elillant a jókedv

Napi.hu
-
 20.09.08 10:41Pénzügy

Mérsékelt indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon, de délelőtt hamar a veszteséges zónába kerültek a a fő mutatók.