A Republic Group nyerte a Pfizer stratégiai tenderét

Médiapiac
-
 20.09.08 12:21Gazdaság

Az ügynökség a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás elleni védőoltás kommunikációjának integrált stratégiai tervét állította össze és valósítja meg.

4 kapcsolódó hír

Mit tehetsz a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás ellen?

Digital Hungary
-
 20.09.07 13:50Média

Nagy volumenű integrált kampány kivitelezését nyerte meg a Republic Group a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi cég stratégiai tendere során. A pharma területen több tízéves tapasztalattal rendelkező ügynökség a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás – azaz kullancsencephalitis - elleni védőoltás kommunikációjának integrált stratégiai tervét…

A Pfizer a Republicot választotta

MMonline
-
 20.09.08 10:47Gazdaság

Nagy volumenű integrált kampány kivitelezését nyerte meg a Republic Group a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi cég stratégiai tendere során. A pharma területen több tízéves tapasztalattal rendelkező ügynökség a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás – azaz kullancsencephalitis – elleni védőoltás kommunikációjának integrált stratégiai tervét…

A Republic Group Nyerte A Pfizer Tenderét

onBrands
-
 20.09.07 18:54Média

Az ügynökség a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás elleni védőoltás kommunikációjának integrált stratégiai tervét állította össze és valósítja meg.

Kullancsok által terjesztett betegség elleni védőoltásról indított kampányt a Pfizer

Kreatív Online
-
 20.09.07 13:00Média

A cél a laikusok megismertetése a betegséggel és azzal a ténnyel, hogy megelőzhető. A Republic a  Pfizer Gyógyszerkereskedelmi céggel dolgozik együtt.