Rogán kapott még egy feladatot a kormánytól

24.hu
-
 20.09.05 10:40Belföld

Új állami hivatalt hoznak létre Nemzeti Koncessziós Iroda néven, ezt is ő irányítja majd.

6 kapcsolódó hír

Rogán Antal alatt újabb milliárdok gyűltek össze, még további tételeket rendeltek alá

Napi.hu
-
 20.09.05 11:36Belföld

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, a kormányfő kabinetfőnöke újabb állami hivatalt kapott a pénteken közzétett Magyar Közlönyben: a koncesszókkal kapcsolatos miniszteri feladatokat is Rogán Antal láthatja el. Létrehozzák a Nemzeti Koncessziós Irodát, innen döntenek majd a trafikok vagy a kaszinók üzemeltetéséről is.

Rogán Antalra bízta a kormány az állami koncessziók kiosztását

Propeller
-
 20.09.05 11:15Belföld

A kormány pénteken úgy módosította a kormánytagok feladatköreiről szóló rendeletet. Új állami hivatalt hoznak létre Nemzeti Koncessziós Iroda néven, amelynek az lesz a feladata, hogy előkészítse az állam koncessziós tevékenységére vonatkozó döntéseket, javaslatot tegyen „egyes kizárólagos állami gazdasági tevékenységek gyakorlása…

Új állami hivatalt kap Rogán Antal

Index
-
 20.09.05 09:42Belföld

A kaszinók és a trafikok kapcsán megismert koncessziókhoz kapcsolódó iroda felállításáról döntött a kormány, amelynek élére a miniszterelnök kabinetfőnöke kerül.

Rogán Antalra bízták az állami koncessziók kiosztását

Borsod24
-
 20.09.05 14:30Belföld

Nemzeti Koncessziós Iroda néven új állami hivatalt hoz létre a kormány. Ennek feladata az lesz, hogy előkészítse az állam koncessziós tevékenységére vonatkozó döntéseket, javaslatot tegyen „egyes kizárólagos állami gazdasági tevékenységek gyakorlása időleges jogának koncessziós szerződés keretében történő átengedésére”, és ezzel…

Rogán kapott még egy hivatalt

Nyugat
-
 20.09.05 15:19Megyei

Ezentúl a Nemzeti Koncessziós Iroda is az ő hatásköre alá tartozik, amely rögtön kapott is 226 millió forintot.

Szerdától Rogán fontos feladatot kapott

Hírklikk
-
 20.09.05 16:06Belföld

A jövő szerdától a miniszterelnök kabinetfőnöke felel azokért a pályázatokért, amikkel az állam átenged bizonyos tevékenységeket. Így mostantól hozzá tartozik a trafikok és a kaszinók kiosztása is.