A hírmegosztásban int óvatosságra az Nmhh szeptemberi kampánya

HírTV
-
 20.09.03 09:49Vélemény

Az álhírek ellen a leghatásosabb ellenszert a hírfogyasztók óvatossága és hírellenőrző képességei jelentik.

8 kapcsolódó hír

Kétmillós bírság az RTL Klub szolgáltatójának

ProfitLine
-
 20.09.04 00:20Gazdaság

Burkolt reklám közzététele és a támogatási szabályok megsértése miatt bírságolt az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Mnhh) Médiatanácsa, az RTL Klub szolgáltatójára 2,2 millió forintos bírságot szabott ki - közölte az Nmhh kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Megújul a filmadatbázis a médiatanács honlapján

Mínuszos
-
 20.09.04 06:33Infotech

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (MNHH) Médiatanácsa megújítja a honlapján található adatbázisát, amely a Magyarországon vetített filmekről ad részletes tájékoztatást – tudatta az NMHH Kommunikációs Igazgatósága. Az új változatban a művek magyar korhatár-besorolása mellett az amerikai, brit és német értékelések is láthatók lesznek az…

A hírmegosztásban int óvatosságra az NMHH szeptemberi kampánya

Tudás.hu
-
 20.09.03 13:29Tudomány

Az álhírek felismeréséhez nyújt segítséget, elsősorban az idősebb generációknak, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön elindult kampánya – tájékoztatta a hatóság kommunikációs igazgatósága az

Szokatlan helyről kapnak segítséget az idősek

Infostart
-
 20.09.03 11:39Belföld

A hírmegosztásban int óvatosságra az NMHH szeptemberi kampánya, amely elsősorban az idősebbeknek akarnak segítséget nyújtani az álhírek felismeréséhez.

Több mint kétmilliós bírság az RTL Klub-nak

Hírklikk
-
 20.09.03 16:20Belföld

Burkolt reklám közzététele és a támogatási szabályok megsértése miatt bírságolt az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (MNHH) Médiatanácsa, az RTL Klub szolgáltatójára 2,2 millió forintos bírságot szabott ki – közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága csütörtökön.

Több mint kétmillós bírságot kapott az Rtl Klub szolgáltatója

Magyar Nemzet
-
 20.09.03 16:54Belföld

Burkolt reklám közzététele és a támogatási szabályok megsértése miatt bírságolt az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Mnhh) Médiatanácsa, az Rtl Klub szolgáltatójára 2,2 millió forintos bírságot szabott ki – közölte az Nmhh kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Lecsapott a médiahatóság az RTL-re – csak úgy repkedtek a nullák

BalraMagyar
-
 20.09.03 23:44Vélemény

Burkolt reklám közzététele és a támogatási szabályok megsértése miatt bírságolt az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (MNHH) Médiatanácsa, az RTL Klub szolgáltatójára 2,2 millió forintos bírságot szabott ki. – közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága csütörtökön. A grémium azért szabott ki bírságot az RTL Klub szolgáltatójára, mert az…

NMHH: több mint kétmillós bírság az RTL Klub szolgáltatójának

Promenad
-
 20.09.03 18:09Színes

Burkolt reklám közzététele és a támogatási szabályok megsértése miatt bírságolt az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (MNHH) Médiatanácsa, az RTL Klub szolgáltatójára 2,2 millió forintos bírságot szabott ki - közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.