A Kisvárdától is kikapott a Honvéd, pont nélkül állnak a kispestiek

M4 Sport
-
 20.08.30 22:02Foci

Hazai pályán sem tudott javítani Bódog Tamás csapata.

4 kapcsolódó hír

NB I: Nem esik jól a szurkolók kritikája, de abszolút igazuk van – Bódog Tamás

NSO
-
 20.08.31 07:31Foci

A Budapest Honvéd 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Kisvárdától a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A találkozó után Bódog Tamás kritikusan beszélt csapata teljesítményérő, míg Supka Attila elmondta, az történt, amire számítottak, amit elterveztek. 

Másodszor is kikapott a Honvéd

Debreceni Nap
-
 20.08.30 23:00Sport

A kupagyőztes Budapest Honvéd 2-1-re kikapott a vendég Kisvárdától a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján, így a mezőnyben egyedüliként pont nélkül áll. A kisvárdaiak sorozatban negyedszer győzték le a kispestieket, akiknek nyáron érkezett vezetőedzője, Bódog Tamás éppen Kisvárdáról távozott, míg kollégája,…

NB I: "BL-selejtező után nehéz magyar bajnokit játszani"; pikáns meccs vár Bódogra és Supkára - ezt várják az edzők

Csakfoci
-
 20.08.30 10:19Foci

Vasárnap négy mérkőzéssel zárul az NB I 3. fordulója. Sergei Rebrov szerint a ZTE extrán motivált lesz a Fradi ellen, Márton Gábor úgy látja, hogy a Vidinek a helyzetkihasználásán kell javítania. Supka Attila és Bódog Tamás korábbi csapata ellen meccsel.

Edzője szerint a ZTE FC mindent megtett a Ferencváros elleni meccsen

Zaol
-
 20.08.31 20:00Sport

Abban mindenki egyetértett a vasárnap esti ZTE FC–Ferencváros-mérkőzés után, hogy nyerni mindig jobb, mint arról beszélni, hogy kézzel fogható közelségben volt a pontszerzés, sőt a csapat akár győzhetett is volna. A labdarúgó NB I. 3. fordulójában lejátszott találkozó érthetően a fővárosiakat tette elégedettebbé, hiszen ők nyertek 2-1-re.