Az államigazgatásban is megjelent a koronavírus a helyettes államtitkár török luxusnyaralása után

Átlátszó
-
 20.08.27 10:36Egészség

Több egymástól független forrásból származó értesülésünk szerint Dr. Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára,...

14 kapcsolódó hír

Hatalmas területű erdőt hoznak létre Pest megyében

888.hu
-
 20.08.28 10:00Vélemény

Az idén Pest megyében települ a legnagyobb területű új erdő – mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára az M1-en.

Átlátszó: elkapta a koronavírust egy helyettes államtitkár, de titkolóztak róla

ATV
-
 20.08.27 15:16Belföld

A lap arról ír, hogy Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára munkatársával nyaralt Törökországban, ahol megfertőzödhettek az új típusú koronavírussal.

Egy helyettes államtitkár is koronavírusos lett

24.hu
-
 20.08.27 11:12Belföld

Solymár Károly Balázs a szintén a minisztériumban dolgozó párjával nyaralt Törökországban. Hazatérésük után rengeteg minisztériumi dolgozót küldtek el tesztelni.

650 hektár új erdőt telepítenek Magyarországon: ősszel indul a nagy faültetés

Több mint 3 millió facsemete elültetésével mintegy 650 hektár új erdőt hoznak létre az Agrárminisztérium (Am), valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) együttműködésével, a program 2020 őszén indul el, jelentette be Zambó Péter, az Am erdőkért és földügyekért felelős államtitkára csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján.

Átlátszó: Eltitkolta az ITM, hogy koronavírusos lett az egyik helyettes államtitkár

HVG
-
 20.08.27 16:51Belföld

Az Átlátszó több forrásból úgy értesült, az ITM helyettes államtitkára, Solymár Károly Balázs és szintén a minisztériumban dolgozó partnere egy törökországi úton fertőződött meg július elején, azonban ezt a tárca nem hozta nyilvánosságra. Az ITM-et kerestük az ügyben, de egyelőre nem reagáltak.

Koronavírusos lett a magyar kontaktkövető app kormányzati felelőse

HWSW
-
 20.08.27 12:43Mobiltech

Az ITM helyettes államtitkára törökországi nyaralásán fertőződhetett meg.

Átlátszó: Eltitkolták, hogy megjelent a koronavírus az államigazgatásban

Index
-
 20.08.27 14:14Tudomány

Az ITM helyettes államtitkára fertőződött meg az információk szerint egy törökországi luxusnyaraláson.

Elkezdődött az M81-es gyorsforgalmi út tervezése

Magyar Nemzet
-
 20.08.27 20:17Belföld

Elkezdődött az M81-es gyorsforgalmi út tervezése, amely az új komáromi Duna hídtól az M1 és az M7 érintésével teremt négysávos kapcsolatot a szintén előkészületben lévő M8 autóútig – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.

Elkezdődött az M81-es gyorsforgalmi út tervezése

Mandiner
-
 20.08.27 18:34Belföld

Az út az új komáromi Duna hídtól az M1 és az M7 érintésével teremt négysávos kapcsolatot a szintén előkészületben lévő M8 autóútig - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.

Törökországi luxusnyaralásán fertőződhetett meg a helyettes államtitkár

Pesti Hírlap
-
 20.08.27 17:08Belföld

Miatta tömegesen kellett tesztelni a minisztérium apparátusát. Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára és szintén a minisztériumban dolgozó munkatársa a nyár eleji törökországi nyaralásuk során megfertőződött az új típusú koronavírussal – közölte az Átlátszó több, egymástól…

Új formaruhát kaptak a honvéd középiskola növendékei

OrientPress
-
 20.08.27 09:20Belföld

A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban tett látogatást Ruszin Romulusz, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára augusztus 26-án, szerdán.

Így fogja szabályozni a kormány távmunkát

SeniorPlus
-
 20.08.28 08:00Tudomány

A kormány szabályozni fogja a távmunkát, ugyanis az a cégek és az alkalmazottak számára egyaránt bevált a koronavírus-járvány alatt – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

Növelnék a termelékenységet Vas megyében

Vaol
-
 20.08.28 07:00Megyei

Kis- és középvállalkozói szakmai fórum helyszíne volt tegnap a Vas Megyei Iparkamara. Az alkalom, amelyen Dobos Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár találkozott a vállalkozókkal, egy állomása volt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett sorozatnak.

Visszavág a fideszesek luxus iránti vonzalma

Ugytudjuk
-
 20.08.27 14:08Megyei

Az államigazgatásban is megjelent a koronavírus a helyettes államtitkár török luxusnyaralása után. Titokban oltják a tüzet.