NB II: megvan az Eto első sikere, a Siófok legyőzte a Gyirmótot

NSO
-
 20.08.26 20:58Foci

A labdarúgó NB II 6. fordulójában megszerezte első győzelmét az ETO FC Győr, amely Priskin Tamás ráadásban szerzett góljával verte meg a Nyíregyházát. A Siófok legyőzte a Gyirmótot, a Haladás felülmúlta a játéknap előtt listavezető Ajkát, míg a Szolnok a DEAC ellen nyert.

4 kapcsolódó hír

Priskin góljával törte meg nyeretlenségi sorozatát az ETO

ma7.sk
-
 20.08.27 19:16Foci

A magyar másodosztályban szereplő csapatoknak nem sok ideje maradt a pihenésre, hiszen a vasárnapi mérkőzések után hétközben újabb fordulót rendeztek. A hatodik játéknapon megszületett a Győri Eto első győzelme.

Első osztályú hangulatú meccsen a Haladás 1-0-ra verte az Ajkát (Fotógalériával)

Vaol
-
 20.08.27 20:13Sport

A labdarúgó NB I. 6. fordulójában a Szombathelyi Haladás parádés hangulatú, harcos mérkőzésen 1-0-ra legyőzte az eddigi listavezető Ajkát.

DEAC – Egyetlen gól döntött Szolnokon

Debreceni Nap
-
 20.08.27 05:16Megyei

Nem sikerült a pontszerzés a DEAC-nak a Tizsa-parti városban, az ellenfelél Szolnok Novák találatával győzött 1-0-ra az NB II hatodik fordulójában. Bizakodva várhatták a Debreceni Egyetem futballistái a szolnoki mérkőzést, hiszen vasárnap megszakadt a nyeretlenségi szériájuk. Balogh Pál vezetőedző csupán egy helyen változtatott a Szpari…

Labdarúgó NB II: szoros meccsen kapott ki a DEAC

Dehir
-
 20.08.26 20:18Megyei

Szolnok - Közel állt az ikszhez a Debreceni Egyetem csapata, ám a hazaiak negyedórás aktív támadójátéka nyertes gólt hozott. Szolnok-DEAC 1-0