Elkészültek az első képkockák - végre láthatjuk, milyen Robert Pattinson Batman szerepében!

Joy
-
 20.08.24 10:21Film

Nagyon sötétre sikerült a The Batman első előzetese, ami egy nem épp vidám filmet jósol 2021-re. A denevérembert azúttal Robert Pattinson alakítja, ami nagyon megosztja az embereket, de egy biztos: a Twilight-rajongók biztosan megnézik a filmet!

9 kapcsolódó hír

Minden eddiginél bizarrabb és sötétebb lesz az új Batman film Robert Pattinsonnal

Igényes férfi
-
 20.08.24 07:33Film

Robert Pattinsonnal a főszerepben már lehetett tudni, hogy az eddigi film más lesz, mint a korábbiak, de most végleg beigazolódott a gyanú.

Itt van, VÉGRE, MEGÉRKEZETT a „The Batman” teasere Robert Pattinsonnal

Liner
-
 20.08.23 19:44Infotech

A DC FanDome hozta el számunkra a várva várt nagy trailert a legújabb Batman filmről, amiben Robert Pattinson játssz Bruce Wayne-t, a legtermészetesebb szuperhőst.

Itt a The Batman első előzetese

Player
-
 20.08.23 09:22Kultúra

Sötét és kemény lesz Robert Pattinson Batmane, ami úgy látszik, tényleg nem lesz hasonlítható egyik korábbi filmhez sem. Kár, hogy csak jövő ősszel láthatjuk.

The Batman: Kiszivárogtak az első képek Robert Pattinson Bruce Wayne-jéről!

IGN
-
 20.08.23 01:15Film

Sötét Lovaghoz sötét képek. Íme néhány vadiúj kép legújabb Batmanünkről, melyek mintha azt sugallnák, hogy rövidesen mozgóképes kedvcsinálót is kapunk a filmből.

Sötét, baljós és elképesztően jó a Robert Pattinson-féle Batman új trailere!

Port
-
 20.08.24 11:20Film

Paul Dano Rébusza eszelős, Colin Farrellt fel sem ismerni, Pattinsonból pedig nagyobb gót ikon lehet, mint Brandon Lee Hollójából!

Szeptemberben folytatódik az új Batman film forgatása, készült is hozzá egy előzetesféle

Index
-
 20.08.24 10:23Film

Robert Pattinson a fiatal Robert Smith hasonmást (is) alakítja a legújabb Batman film előzetesében, Colin Farrellt pedig fel se lehet ismerni.

Hát erről fog szólni a The Batman, és ezért lesz más, mint minden korábbi változat

IGN
-
 20.08.23 15:21Film

Ez lesz a Batman-filmek Ha/Verje?. Matt Reeves a DC FanDome keretében mesélt filmes és képregényes inspirációiról, arról, hogy mi nem tetszett neki A sötét lovag-trilógiában, és hogy miben fog különbözni az ő denevérembere az eddigiektől.