Végre megérkezett a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája hivatalos előzetese

GameStar
-
 20.08.22 23:55Film

Pár órája már kiszivárgott az újrakevert Az Igazság Ligája kedvcsináló videója, de most már a hivatalos változatot is megnézhetitek.

8 kapcsolódó hír

Az Igazság Ligája Zack Snyder-verziója már előzetesen is látható

Player
-
 20.08.23 09:44Film

Még mindig nem teljesen tiszta, hogy tud-e jobb lenni, mint a mozikba került verzió, de kérlelhetetlenül jön az Hbo-ra a Snyder-cut, amibe most már bele is lehet nézni.

Két videó is kijött a Suicide Squad 2-höz: ütősebbek, mint a régi film

Nerdblog
-
 20.08.23 13:15Film

Igencsak izgalmas hétvégét hozott össze a kérpegényfilmek szerelmeseinek a Warner: mostanra időzítette ugyanis a stúdió a legfrissebb Wonder Woman 1984-előzetest, de végre megvillantotta az Igazság Ligája régóta várt Snyder's Cut verzióját és Robert Pattinson-féle, új Batmant is egy-egy trailer erejéig! Mégis, amik engem leginkább lázba…

Előzetest kapott a Justice League Snyder Cut

SG
-
 20.08.23 04:59Film

Bemutatásra került a Justice League rendezői változatának előzetese.

Justice League - négyórás a Snyder Cut

Gamekapocs
-
 20.08.23 14:00Gaming

A korábbi ígéreteknek megfelelően a DC FanDome porondján lepörgött a Justice League rendezői változatának előzetese is, melyben rengeteg kivágott jelenetet láthatunk. Zack Snyder elhintett egy-két infómorzsát is a filmmel kapcsolatban.

Megérkezett a The Batman első előzetese

Filmsor
-
 20.08.23 11:39Film

A Matt Reeves rendezésében és Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman első előzetese DC FanDome nevű rendezvényen debütált.

Itt a The Batman trailere, amiben Robert Pattinson ölti fel a denevérgúnyát

Androgeek
-
 20.08.23 11:00Film

Megérkezett a The Batman első hivatalos előzetese, amiben Robert Pattinson fogja felölteni az ikonikus denevérgúnyát, és az első snittekből bizony máris szemmel látható, hogy miben fog ez a feldolgozás különbözni a korábbiaktól. Ezúttal egy, a pályája elején lévő, fiatal Bruce Wayne-t láthatunk, aki bizony nem rest agresszí...

Itt a Wonder Woman 1984 és Az Igazság Ligája Snyder-cut előzetese

Hetedik sor
-
 20.08.22 18:03Film

Ez a nap se vesszen kárba, itt a Wonder Woman 1984 friss előzetese. A rendezői székben maradt Patty Jenkins, Gal Gadot mellett Chris Pine is visszatér. Ráadásnak meg Az Igazság Ligája Zack Snyder- féle bővített változatának előzetese, ami az HBO Max-ra érkezik majd jövőre.