Ezt hozza az ősz Kapolcson

Koncert.hu
-
 20.08.19 19:07Zene

Szeptembertől négy hétvégén át könnyed kulturális eseménysorozattal várja Kapolcsra a látogatókat a Művészetek Völgye stábja. A Völgyhétvégék koncertjein, kiállításain, túráin, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein összesen ötszáz fő vehet majd részt, egy-egy hétvégére megnyitnak a Művészetek Völgye kedvenc udvarai is.

6 kapcsolódó hír

Porondon az utcaszínház! Jövő héten indul a második Bondoró Fesztivál

Fidelio
-
 20.08.21 10:50Kultúra

Augusztus 28. és 30. között gólyalábasokkal és artistákkal, kis koncertekkel és kiállításokkal, valamint családi- és gyermekprogramokkal várják a látogatókat Kapolcsra.

Szeptember elejétől négy őszi hétvégén rendezik meg a kapolcsi Völgyhétvégéket

ma.hu
-
 20.08.20 21:30Kultúra

Szeptember 3-án, a fesztivál első napján hivatalosan is megnyílik Kapolcs új főtere, ami egyúttal új fesztiválhelyszín is lesz az őszi eseménysorozat alatt.

Négy őszi hétvégén rendezik meg a kapolcsi Völgyhétvégéket

hírbalaton
-
 20.08.20 15:00Belföld

Szeptember elejétől négy őszi hétvégén rendezik meg a kapolcsi Völgyhétvégéket, a programsorozat koncertjein, kiállításain, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein a részvételt összesen ötszáz főben maximalizálják. Egy-egy hétvégére megnyitnak a Művészetek Völgye kedvenc udvarai is.  Szeptember 3-án, a fesztivál első napján…

Kis őszi Kapolcsozás Természet, játék és művészet a Völgyhétvégéken

Szeptembertől négy hétvégén át könnyed kulturális eseménysorozattal várja Kapolcsra a látogatókat a Művészetek Völgye stábja. A Völgyhétvégék koncertjein, kiállításain, túráin, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein összesen ötszáz fő vehet majd részt, egy-egy hétvégére megnyitnak a Művészetek Völgye kedvenc udvarai is.   “A Völgyhétvégéket…

Szeptember elejétől négy őszi hétvégén rendezik meg a kapolcsi Völgyhétvégéket

Nuus
-
 20.08.21 08:48Belföld

Szeptember elejétől négy őszi hétvégén rendezik meg a kapolcsi Völgyhétvégéket, a programsorozat koncertjein, kiállításain, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein a részvételt összesen ötszáz főben maximalizálják.

Művészetek Völgye: monstre fesztivál helyett őszi völgyhétvégék

Dunaújváros
-
 20.08.20 18:26Megyei

Négy őszi hétvégén rendezik meg a kapolcsi Völgyhétvégéket szeptember elejétől, a programsorozat koncertjein, kiállításain, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein a részvételt összesen ötszáz főben maximalizálják, egy-egy hétvégére megnyitnak a Művészetek Völgye kedvenc udvarai is.