Hortobágyi hídi vásár

Tudás.hu
-
  20.08.21 04:05 Kultúra

Megkezdődött a hagyományos hortobágyi hídi vásár augusztus 20-án: a kilenclyukú híd lábánál a korábbiakhoz hasonló területen, de a járványhelyzetre tekintettel kevesebben árusíthatják portékáikat a négynapos országos

5 kapcsolódó hír

Megkezdődött a hortobágyi hídi vásár

Haon
-
  20.08.20 15:03 Belföld

A kilenclyukú híd lábánál a korábbiakhoz hasonló területen, de a járványhelyzetre tekintettel kevesebben árusíthatják portékáikat a négynapos országos kirakodóvásárban.

Mégis megtartják a legnagyobb múltú magyar vásárt: megkezdődött a négynapos kirakodás

HelloVidék
-
  20.08.20 15:35 Utazás

Teljesen átszervezték a vásártér kiosztását, különös figyelemmel a védekezésre, a biztonsági távolság betartására, és ehhez megfelelő számú kiszolgáló személyzetet biztosítására. A mintegy 35 ezer négyzetméteres területen kevesebb árust fogadnak.

Rendületlenül hittek benne: idén is van a hídi vásár Hortobágyon

Dehir
-
  20.08.20 14:27 Megyei

Hortobágy - A kilenclyukú híd lábánál a járványhelyzetre tekintettel kevesebben árusíthatják portékáikat a négynapos országos kirakodóvásárban.

Hídi vásár Hortobágyon: idén szolidabban

Cívishír
-
  20.08.20 15:42 Megyei

A biztonsági távolság miatt kevesebb az árus.

Megnyílt a hortobágyi hídi vásár, egészen sűrű ma a forgatag

Debreceni Nap
-
  20.08.20 15:15 Megyei

Megkezdődött a hagyományos hortobágyi hídi vásár augusztus 20-án: a kilenclyukú híd lábánál a korábbiakhoz hasonló területen, de a járványhelyzetre tekintettel kevesebben árusíthatják portékáikat a négynapos országos kirakodóvásárban – közölte az MTI-vel a vásárt rendező Hortobágyi Délibáb Nonprofit Kft. ügyvezetője. Simon Zsuzsanna azt…