Az Ország tortája – Izgalmas ízvilág, országos siker

Veol
-
 20.08.20 07:00Kultúra

A birsalma és a mandula kapja a főszerepet az Ország tortája győztes finomságában, amelyről megalkotóját, Füredi Krisztián cukrászmestert kérdeztük.

5 kapcsolódó hír

Elsőre szürreális, de nagyon ütős az ország tortája

Street Kitchen
-
 20.08.20 08:00Recept

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, mint rendesen, idén is meghirdette az ország tortája versenyt. Idén Füredi Krisztián, a tápiószecsői Hisztéria Cukrászda főcukrásza nyert, mégpedig a Curiositas fantázianevű alkotásával. Az ország cukormentes tortájának pedig 2020-ban, a Szentivánéji álmot választották, amit Ludwig Klára, a…

Kóstolásra készen áll az ország idei tortája

Boon
-
 20.08.19 11:30Életmód

Nevéhez hűen kíváncsiság övezi körül a 2020-as év díjnyertes tortáját, a Curiositast.

Itt kapható az ország tortája

Debreceni Nap
-
 20.08.20 05:07Recept

Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a Curiositas (Kíváncsiság) fantázianevű torta viselheti a kitüntető Magyarország Tortáját címet 2020-ban. Magyarország cukormentes tortája a “Szentivánéji Álom” Dienes Andreától. Nézze meg hol kapható. A Curiositas latinul kíváncsiságot és különlegességet is jelent. Mindkét jellemző igaz a…

Kíváncsiság és Szentivánéji álom - Itt kóstolhatod meg az Ország Tortáját!

LikeBalaton
-
 20.08.19 16:46Utazás

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen a Kíváncsiság? Most megtudhatod, sőt azt is, hogy hol lehet kóstolni. Magyarország idei Országtortája ugyanis ezt a nevet – egészen pontosan latin megfelelőjét, a Curiositas-t – viseli. A birsalmás finomság mellette a meggyes Szentivánéji álomról is mesélünk – ez az idei cukormentes desszert.

Nagykanizsán is kóstolható az ország tortája

Kanizsa Újság
-
 20.08.19 16:20Megyei

A győztes Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester CURIOSITAS – Kíváncsiság fantázianevű alkotása lett. Az édesség a birsalma, a mandula, a mogyoró és a csokoládé kombinációja. Érdekesség, hogy pár napja egy kanizsai cukrász már elkészítette Magyarország Tortájának fagylalt változatát.