Több tucat bajbajutottat kellett kimenteni a Balatonból a hétfői viharban

ATV
-
  20.08.18 14:51 Baleset-bűnügy

Tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek nyújtottak segítséget tegnap a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a II. fokú viharjelzés alatt.

11 kapcsolódó hír

31 embert kellett kimenteni a Balatonból a hétfői viharban

Balaton.hu
-
  20.08.19 06:08 Baleset-bűnügy

A hétfői II. fokú viharjelzés ideje alatt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság kollégáit tizenháromszor riasztották és összesen harmincegy személyt kellett a partra segíteniük. Az elmúlt harminc évben ez jelentette a legtöbb kimentett embert egy nap alatt – írja a police.hu. A Balatonon a viharos szél miatti hullámzásban délután és az esti…

Harminc éve nem kellett ennyi embert kimenteni a Balatonból: sokan a brutális vihar miatt kerültek bajba

Blikk
-
  20.08.18 18:45 Baleset-bűnügy

Az országot elérő viharos időjárás miatt az elmúlt harminc év legmagasabb mentési számát teljesítették hétfőn a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn.

31 embert mentettek ki a Balatonból a hétfői viharban

Index
-
  20.08.18 21:00 Baleset-bűnügy

Az elmúlt harminc év adatai alapján ez volt az egyik legmagasabb mentési szám egy nap alatt.

Harminc éves rekordot döntöttek a vízirendőrök a viharos Balatonon

LikeBalaton
-
  20.08.18 22:01 Baleset-bűnügy

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 17-én, a hétfői viharban, nagyon sokat dolgoztak. Harmincegy ember nem tudott volna partra jutni nélkülük. Az elmúlt harminc év adatai alapján ez rekord, soha nem kellett még egy nap alatt ennyi mentést végezniük.

Bajba jutott személyeket mentettek ki a rendőrök a Velencei-tóból

Feol
-
  20.08.18 13:20 Baleset-bűnügy

A Gárdonyi Rendőrkapitányság vízirendőrei három bajba jutott személynek segítettek, akik önerejükből nem tudtak volna partot érni.

Mentések a viharban

Police
-
  20.08.18 11:21 Baleset-bűnügy

Mentések a viharbanSomogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 18., k - 11:21 A II. fokú viharjelzés ideje alatt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 17-én tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek segítettek partra jutni.

Évtizedek óta nem történt ilyen: 31 embert kellett kimenteni a Balatonból egy nap alatt

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 17-én tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek segítettek partra jutni. Az elmúlt harminc év adatai alapján ez volt az egyik legmagasabb mentési szám egy nap leforgása alatt a Balatonon. A Balatonon a viharos szél miatti hullámzásban délután és az esti órákban…

Harminc éves rekord döntés: hétfőn harmincegy személyt kellett partra segíteniük a vízimentőknek

Sonline
-
  20.08.18 14:28 Baleset-bűnügy

A II. fokú viharjelzés ideje alatt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek segítettek partra jutni.

Tömegeket mentettek ki a Balatonból a vihar alatt a vízirendőrök

Indirekt
-
  20.08.18 13:00 Baleset-bűnügy

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a tegnapi vihar során tizenhárom esetben összesen harmincegy személy mentettek ki a tóból. A II. fokú viharjelzés ideje alatt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek segítettek partra jutni. Az elmúlt harminc év…

Rekordszámú mentés a Balatonból

hírbalaton
-
  20.08.18 11:38 Baleset-bűnügy

Tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek segítettek partra jutni a hétfői viharban a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai. Az elmúlt harminc év adatai alapján ez volt az egyik legmagasabb mentési szám egy nap leforgása alatt – írja közleményében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata. A…

Harminc éve nem kellett ennyit menteni egy nap alatt a Balatonnál

Veol
-
  20.08.19 07:58 Baleset-bűnügy

A II. fokú viharjelzés ideje alatt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 17-én tizenhárom esetben összesen harmincegy személynek segítettek partra jutni.