Márki-Zay: Gyurcsány nélkül és Gyurcsánnyal sem lehet választást nyerni

168 Óra Online
-
 20.08.18 15:50Belföld

A DK nélkül nem lehet választást nyerni, viszont úgy sem, ha Gyurcsány Ferenc vezeti az ellenzéket – mondta Márki-Zay Péter az ATV-nek azután, hogy kiderült, közjogi tisztséget mégis vállalna a jövőben Gyurcsány Ferenc. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint ez egy világos kompromisszum, úgy gondolja: a DK és Gyurcsány nélkül nem lehet…

9 kapcsolódó hír

Gyurcsány Ferenc reagált

HírTV
-
 20.08.18 13:35Vélemény

Orbán Balázs államtitkár szerint Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nagyon naiv, ha elhiszi a bukott miniszterelnök ígéreteit.

Kiderült, milyen tisztséget vállalna Gyurcsány Ferenc 2022 után

ATV
-
 20.08.17 18:47Belföld

Kormányzati szerepet nem, közjogi tisztséget azonban 2022 után is betöltene Gyurcsány Ferenc. Ezt mondta a párt szóvivője az ATV Híradónak. Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter is üdvözölte, hogy a volt kormányfőnek nincsenek miniszterelnöki ambíciói.

Márki-Zay: ha Orbán és Gyurcsány között kellene választani, Orbán örökké hatalmon maradna

röviden.hu
-
 20.08.18 16:09Belföld

Újabb, a 2022-es ellenzéki győzelemhez vezető nagy lépésnek nevezte Facebook-oldalán Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere azt, hogy Gyurcsány Ferenc állítólag megígérte: ellenzéki siker esetén sem apellálna pozícióra egy esetleges új kormányban. Gyurcsány állítólag megígérte, hogy nem lesz újra miniszterelnök Márki-Zay…

Folytatja „gyerekes beszélgetését” a DK és a Momentum

Gondola
-
 20.08.18 23:14Belföld

Gyurcsány Ferenc nem kedvelése nem jelenti azt, hogy valaki a kormánypártokkal lenne – reagált Fekete Győr András a DK-s Vadai Ágnes Facebook-bejegyzésére

Folytatja „gyerekes beszélgetését” a DK és a Momentum

hirado.hu
-
 20.08.18 20:50Belföld

Gyurcsány Ferenc nem kedvelése nem jelenti azt, hogy valaki a kormánypártokkal lenne – reagált Fekete Győr András a DK-s Vadai Ágnes Facebook-bejegyzésére.

Óriási bukás a Momentum alternatív konzultációja

Ripost
-
 20.08.19 07:10Belföld

A Momentum összesen száz településen állított fel standokat, ami azt jelenti, hogy átlagosan városonként 150-en töltötték ki a párt alternatív konzultációját. Fekete-Győr András pártja még a saját szavazótáborát sem tudta mozgósítani.

Márki-Zay: az emberek mindig Orbánt fogják választani Gyurcsánnyal szemben

Pesti Hírlap
-
 20.08.18 15:53Belföld

Miniszterelnök-jelöltként is megmérettetné magát a hódmezővásárhelyi polgármester. A DK nélkül nem lehet választást nyerni, viszont úgy sem, ha Gyurcsány Ferenc vezeti az ellenzéket – mondta Márki-Zay Péter az ATV-nek azután, hogy kiderült, közjogi tisztséget mégis vállalna a jövőben Gyurcsány Ferenc. A hódmezővásárhelyi polgármester…

Erőfelmérés zajlik a baloldalon belül

Promenad
-
 20.08.19 09:24Színes

A DK–Momentum-csörtéhez képest minden más baloldali szóváltás pusztán háttérzaj, a Jobbik és az MSZP politikai léte pedig jelenleg Gyurcsány Ferenc kegyétől függ – állapította meg a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Erdélyi Rezső Krisztián, a Nézőpont Intézet elemzője. Szerinte a DK elnöke most Fekete-Győr Andrásékra vetette ki a hálóját.

Gyurcsány Ferenc atyai pofonokat osztogat Fekete-Győr Andrásnak

Origo
-
 20.08.18 13:23Belföld

A bukott miniszterelnök sokadszorra érzékelteti a Momentummal, hogy ki a baloldal vezetője. A Momentum pedig zavartan asszisztál ehhez.