A kihívásokhoz alkalmazkodó vállalkozásokat és magánszemélyeket keres a Vodafone és a Kreatív

Médiapiac
-
 20.08.13 10:34Gazdaság

A Vodafone Magyarország és a Kreatív közös pályázatot hirdet Ready névvel, melynek célja, hogy elismerje azokat a vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz.

6 kapcsolódó hír

Most sokat érhet egy jó "covid-ötlet" - pályázzon!

Napi.hu
-
 20.08.13 16:25Belföld

A Vodafone és a Kreatív most olyan vállalkozásokat és magánszemélyeket díjaz, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték kihívásaikat. Most sokat érhet egy ilyen ötlet.

Közös pályázatot hirdet a Vodafone és a Kreatív

Prim Online
-
 20.08.13 18:12Mobiltech

A Vodafone Magyarország és a Kreatív közös pályázatot hirdet Ready névvel, melynek célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték kihívásaikat– „readyk”, azaz felkészültek, bármit is hoz…

Ready: a járványhelyzethez legjobban alkalmazkodókat keresik

PharmaOnline
-
 20.08.13 11:03Gazdaság

A Kreatív és a Vodafone Magyarország közös pályázatot hirdet Ready névvel, melynek célja, hogy támogassa azokat a vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz.

Jól alkalmazkodik a kihívásokhoz? Pályázzon!

Turizmus Online
-
 20.08.13 11:02Utazás

A Vodafone Magyarország és a Kreatív közös pályázatot hirdet Ready névvel, melynek célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték kihívásaikat.