Villanyoszlopnak ütközött és árokba borult egy autó Medgyesegyháza külterületén

Behír
-
  20.08.09 09:14 Baleset-bűnügy

Medgyesegyháza külterületén, 2020. augusztus 8-án 14 óra 15 perc körül villanyoszlopnak ütközött és árokba borult egy személygépkocsi. A jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

5 kapcsolódó hír

Árokba borult autót mentenek a tűzoltók Mezőszilasnál

Feol
-
  20.08.09 07:49 Baleset-bűnügy

A baleset a Pusztaegresre vezető úton történt.

Árokba borult autót mentenek a tűzoltók Mezőszilasnál

Duol
-
  20.08.09 07:40 Baleset-bűnügy

A baleset a Pusztaegresre vezető úton történt.

Motorkerékpárral ütközött egy gépkocsi a 3-as főút horti szakaszán

Motorkerékpárral ütközött egy gépkocsi szombat késő délután Heves megyében, a 3-as főút horti szakaszán, a főút és a horti Iskola út kereszteződésében. A balesethez Hatvanból riasztották a hivatásos és az önkéntes tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket.

Árokba borult egy autó a Medgyesegyháza külterületén

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szombat délután Békés megyében, a Medgyesegyháza és Medgyesbodzás közötti úton. A balesethez Mezőkovácsházáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet – tájékoztatott a katasztrófavédelem. Szombati Andrea, a Békés Megyei…

Lángolt egy autó a 4-es főúton

Kigyulladt egy személyautó a 4-es főút Komoró és Tuzsér közötti szakaszán. Teljes terjedelmében égett a jármű. A tűzesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység eloltotta a lángokat, és megkezdte az utómunkálatokat.