Jövőre is honfoglalatnak a faital, pályakezdő zenészek

hirado.hu
-
  20.08.07 14:25 Zene

Hetedik alkalommal jelentetett meg pályázati felhívást induló zenekaroknak és előadóknak az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma.

6 kapcsolódó hír

Hangfoglaló Program: Hetedszer pályázhatnak az előadók, zenekarok

Behír
-
  20.08.08 10:29 Gazdaság

Hetedik alkalommal jelentetett meg pályázati felhívást induló zenekaroknak és előadóknak a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma. A pályájuk elején járó, színpadi tapasztalattal, saját dalokkal rendelkező, nem teljesen kezdő formációk szeptember 8-ig nyújthatják be anyagaikat az NKA honlapján keresztül.

Hangfoglaló Program - Hetedszer pályázhatnak az induló előadók

zene.hu
-
  20.08.08 08:47 Zene

Hetedik alkalommal jelentetett meg pályázati felhívást induló zenekaroknak és előadóknak az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma. A pályájuk elején járó, színpadi tapasztalattal, saját dalokkal rendelkező, nem teljesen kezdő formációk szeptember 8-ig nyújthatják be anyagaikat az NKA honlapján keresztül.

Soltész Rezső tüdőszűrésen

Koncert.hu
-
  20.08.07 15:48 Zene

Nem, ez nem egy bulvárhír a népszerű előadó aktuális egészségügyi állapotáról, hanem a „Hogyha hallom én, minden az enyém” című pályázat nyertes novellája. Május elején ugyanis a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr Egyesület és a Volt Egyszer Egy Beatkorszak blog közösen…

Újra pályázhatnak az induló zenészek

Origo
-
  20.08.07 16:03 Zene

A Hangfoglaló Program hetedik alkalommal hirdeti meg egyik legismertebb programját.

Hetedszer pályázhatnak az induló előadók a Hangfoglaló Programra

Dehir
-
  20.08.07 14:20 Zene

Budapest – Hetedik alkalommal jelentetett meg pályázati felhívást induló zenekaroknak és előadóknak az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma. A pályájuk elején járó, színpadi tapasztalattal, saját dalokkal rendelkező, nem teljesen kezdő formációk szeptember 8-ig nyújthatják be anyagaikat az NKA honlapján keresztül.